Nincs mosogatógépük, mégis vesznek hozzá tablettákat, és ezt csinálják velük.

A legtöbben hetente egyszer takarítják a vécét. Ön akár minden héten határozottan lesikálja a csészét? Sok időt szánsz rá, hogy végre úgy nézzen ki és olyan illata legyen, ahogyan kell? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egy összetevő, amit ha kétnaponta használsz, nem lesz büdös a vécéd? A heti takarítás sokkal könnyebb lesz – győződjön meg róla maga!

Gondolkoztál már azon, hogy mosogatószer-tablettával is tisztíthatod a fürdőszobádat? Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de igen, ez teljesen lehetséges, és nem átverés!

A mosogatógépes termékek ismertek erőteljes hatásukról. Nézd meg, milyen egyszerű és hatékony lehet a WC tisztítása.

Mosogatószeres tablettával tisztítja a WC-t? Mi az ötlet?

A mosogatógép-tabletták feloldják a szennyeződéseket, fertőtlenítenek, vízkőmentesítik és friss illatot biztosítanak. Akkor miért ne használhatnád őket a WC tisztítására is? Meg kellene tagadnunk magunktól ezt a kényelmet csak azért, mert a csomagoláson az áll, hogy „mosogatógépben mosható”, nem pedig „WC-ben mosható”? Ez elég triviális oknak tűnik. Ha nincs kedved fárasztóan tisztítani a vécét, van egy megoldásunk, ami egész héten át frissen tartja azt!

Egy nagyon olcsó és hatékony tisztítószer receptje, amit másodpercek alatt elkészíthetsz.
Mindössze annyit kell tenned, hogy egy összetört tablettát teszel egy szórófejes flakonba a mosogatógépben. Ezután töltsd fel a flakont vízzel, és várd meg, amíg a tabletta teljesen feloldódik. És voilá! Kész a szuper házi készítményed! Most már rátérhetsz a lényegre: permetezd be vele a vécéd teljes felületét. Várj néhány pillanatot, amíg a szennyeződés és a maradék feloldódik. Most már csak törölje át a csészét egy ronggyal.

Nincs súrolás, nincsenek maró vegyszerek, és olyan hatékonyság, mint még soha!

Egy mosogatógép-tabletta kitisztítja a WC-t? Igen, és nagy sikerrel! Csak ismételd meg néhány naponta, és később hálás leszel magadnak. Tarthatsz egy flakont ebből a tisztítószerből a fürdőszobaszekrényben, és két-három naponta befújhatod vele a WC-t. Nem igényel sok munkát, időt vagy elkötelezettséget, és szenzációs eredményt fog hozni! Ezáltal a WC-csésze rendszeresen felfrissül, így nem lesz annyira koszos, hogy a heti takarítás megpróbáltatás legyen.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche