Nők, akik a jel szerint minden férfi számára katasztrófa. Ismered ezeket a zaklatókat?

Nem igaz, hogy a férfinak mindig zsarnoknak és despotának kell lennie egy kapcsolatban. Vannak nők is, akik szeretik bántalmazni társaikat. Vessen egy pillantást a három nélkülözhetetlen csillagjegyre, amelyek a legtöbb nőt szülik, akik katasztrófát okoznak a férfiak számára.

Bika

21. 4. – 21. 5.

A Bika nők nyafogók, akik mindenért sírnak. Sajnos, de azt is, hogy a partner nem hagyja el őket. Amikor szakítani készülnek, olyan műsort adnak elő, hogy a partner végül meggondolja magát, mert nem akar, hogy egy ilyen nő a lelkiismeretén legyen. Állandó nyafogásukkal és önutálattal ezek a nők tönkreteszik társaik életét, és gyakran katasztrófát jelentenek számukra.

Ez a jel sajnos nem tud küzdeni melankolikus mivoltával, és sajnos egy idő után igazi kellemetlenséget okoz majd a körülötte lévőknek. Ezeknek a nőknek a partnerei szegények, idegbetegek, és félnek bármit is mondani otthon, nehogy a feleségük összeessen. Ezzel magukra vállalják, hogy megoldják minden felelősségüket és gondjukat, ami az egészségükre is hírhedt hatással van.

Szűz

23. 8. – 22. 9.

A szüzek hihetetlenül pedánsak, és ugyanezt követelik meg párjuktól. Mindennek tökéletesnek, tisztának, harmonikusnak és modernnek kell lennie. Olyan a családjuk, mint egy katalógusból, és persze a férfinak kell gondoskodnia anyagilag. Ezek a nők azt hiszik, hogy a pénz felpörgeti a világot, ezért nem találkozhatsz velük szegényekkel.

Ezenkívül a Szűz nők soha nem lesznek elégedettek, és soha nem lesz elég. Ezért még ha a partnerük mindent meg is próbál azzal a vízióval, hogy jobb lesz, nem fog, soha nem fognak pihenni. A Szűz hajlamos állandóan kordában tartani partnerét, és arra törekedni, hogy teljesítse kívánságait, ez szerencsétlenség számukra. Szóval ha egy Szűzzel élsz, akkor inkább tegyél félre egy kis pénzt, idővel jól jöhet.

Bak

22. 12. – 20. 1.

A Bak nők gyakran karrieristák, akik folyamatosan dolgoznak felemelkedésükön. Jól akarják érezni magukat. Ugyanezt várják el partnerüktől is. Sikeres férfit akarnak, és azt akarják, hogy a hatalmukban legyen. Nemcsak anyagilag, de pszichésen is rendkívül igényesek vele szemben. Hajlamosak hihetetlenül féltékenyek lenni, és pokollá tudják tenni az életét, mert paranoiásak vannak partnerük hűtlensége miatt.

A Bak nők néha szándékosan hazudhatnak, ami életmódjukból adódóan előnyükre válik. Az ujja köré tekerheti az embert anélkül, hogy sejtené, hogy nem minden úgy van, ahogy kedvese mondja. Amikor ez a pár szakít, a férfi általában képtelen elgondolkodni azon, hogy kivel osztotta meg a háztartást. Általában azonban csak akkor tud róla, ha üres a hitelkártyája és összetört a szíve.

Forrás: Youtube

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche