Okos emberek sütőpapírral mossák a fürdőszobai csapokat. Ilyen tiszták még nem voltak!

A fürdőszobai csaptelepek nemcsak használati, hanem díszítőelemek is, így vonzzák a figyelmet, és érdemes gondoskodni arról, hogy mindig tiszták legyenek. A kapható tisztítószerek könnyen károsíthatják a csaptelep felületét. Ezért ajánljuk, hogy mivel tisztítsa a fürdőszobai csaptelepeket.

A tiszta fürdőszobai csaptelepeket azért is öröm használni, mert nincsenek rajtuk ujjlenyomatok, vízfoltok, szappan- és vízkőlerakódások. Csak vedd elő a konyhaszekrényt, és töröld le a csaptelepet vagy az esőzuhanyt, és a hatás lenyűgöző lesz.

Mivel tisztítsa meg a fürdőszobai csaptelepeket?

A legjobb, ha sütőpapírt használsz, amely nagyszerűen tisztítja a fürdőszobai csaptelepen lévő foltokat és foltokat. Ezért is olyan egyszerű, olcsó és gyors ez a módszer, és mindenekelőtt nagyon hatékony. Csak fogj egy darab sütőpapírt, és töröld át a piszkos csapot, és pillanatok alatt visszanyeri fényét. Ezt a tisztítási módszert a konyhai csaptelep tisztítására is használhatja, mivel az ugyanabból a műanyagból készül, mint a fürdőszobai csaptelepek.

Sütőpapír vs. zuhanyzó

Igen, ez a konyhai kiegészítő a zuhanyzó tisztítására is jól használható. A papír kis mennyiségű viaszt hagy a letörölt felületen, ami hatékony gátat képez a víz és a szappanmaradványok ellen. Csak egy darab sütőpapírra és egy kis türelemre van szükség, és már néhány simítás után tiszta lesz. Végül csak törölje át a kabint egy száraz ruhával, és kész. Mint láthatja, a sütőpapír a sütésen kívül sokféleképpen felhasználható, így pénzt és időt takaríthat meg.

Egyéb házi módszerek a fürdőszoba és a fürdőszobai csaptelepek tisztítására

A megfelelő és rendszeres tisztítás a tiszta fürdőszoba kulcsa. Éppen ezért jó ötlet olyan házi készítésű specifikumokat használni, amelyek csodálatosan lemossák az összes szennyeződést:

A fehér ecet elpusztítja a baktériumokat és a penészt, és csodálatosan fertőtleníti a felületeket. Alaposan eltávolítja a foltokat és vízkőmentesíti például a zuhanyfejet;
A citromlé minden fürdőszobai berendezési tárgyat megtisztít. Csak masszírozzon bele egy fél citromot a felületbe, majd törölje le száraz ruhával, és a csaptelep vagy az esőztető zuhanyfej csillogni fog;

A szódabikarbóna ugyanilyen jó és hatékony szer, amely elsősorban a kellemetlen szagokat szívja fel. Csak keverd össze vízzel és ecettel, és máris kész a házi tisztító spray;

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche