Ölelje fel az évtizedet divatos kiegészítőkkel: válasszon színes kézitáskákat és díszítések nélküli cipőket

A fiatalos megjelenés kulcsa, hogy lépést tartson a legújabb divattal. De nem mindig az utolsó darabok férnek el mindenkihez és jól érzik magukat bennük. Emiatt viseljen olyan ruhát, amely tetszik és magabiztosnak érzi magát. A divatos megjelenésről aztán a megfelelő kiegészítők gondoskodnak, amelyek a régi ruhadarabokat takarják. Ne becsüld alá ezeknek az apróságoknak az erejét, amelyek nagyon fontos szerepet játszanak a megjelenésedben.

Forrás: Youtube

Kézitáskák friss tónusai

Valószínűleg tökéletesnek fog találni egy praktikus, több külső zsebbel rendelkező kézitáskát, de tudd, hogy ez a kézitáska stílusa biztosan nem öregít, hanem éppen ellenkezőleg. Cserélje le őket egy elegáns, stílusos pénztárcára, amelybe szükség esetén rendezőt helyezhet. Ne félj lecserélni a kézitáska sötét színeit rózsaszín, sárga vagy akár zöld tónusokra, melyek frissessége lendületet ad!

Díszítés nélküli cipő

A megfelelő lábbeli a megjelenésedben is nagy változást hoz. Koncentrálj a stílusos tornacipőkre, és hagyd otthon a régi szandált. Még idősebb korban sem kell félnie a magassarkú cipőktől vagy a pumpáktól. És melyiket válasszam? Mindenképpen felejtsd el a csillogó köveket és a felfújt dekorációkat, amelyek nem biztos, hogy jó benyomást keltenek. Másrészt válasszon egyszerű, fehér, krémszínű, szürke vagy vidámabb, kifejezőbb színű cipőket.

Elegáns sál

A sál univerzális divatkiegészítővé vált, amely télen nagyon praktikus. De ha kint kezd melegedni, elveszti eredeti rendeltetését, és egy ideig újra a szekrényben kell tárolnia. Ehelyett azonban vehetsz egy színes sálat, melynek segítségével elegáns stílust kapsz. Ugyanakkor ügyesen elfedi a kialakulóban lévő, nehezen álcázható ráncokat a nyakon.

Szemet gyönyörködtető fülbevalók és nyakláncok

Egy másik kiegészítő, amelyet egyetlen nőnek sem szabad nélkülöznie, az ékszerek. A különböző típusú fülbevalók különböző típusú arcokhoz illenek. Az ovális arcú nőknek gyöngyfülbevaló viselése javasolt, a kerek archoz a hosszú lógó fülbevaló, a keskeny archoz pedig a nagy térfogatú fülbevaló illik. Ne feledkezzünk meg a merész, medálos nyakláncokról sem, amelyek puhává és ragyogóbbá teszik a nyakat és a dekoltázst.

Ékszer óra

Az órák időtlen idők óta divatosak, és még sokáig az is lesznek. A digitális óra helyett azonban válasszon ékszert vagy klasszikus órát. A bevált színek, mint az arany, ezüst vagy rózsaszín arany eleganciát és stílust kölcsönöznek megjelenésének. Tedd magad boldoggá egy divatos órával, amely akár több évvel is megfiatalítja megjelenésed!

kapcsolódó cikkek

Források: prozeny.cz, extrafit.cz, lifee.cz

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche