Olyan jelek, amelyek ellenőrizhetetlenül kövérek és nem hibáztathatók. Te is köztük vagy?

Bika (április 21. – május 21.)

A Bika jegyében élőknek általában nagy az étvágya, ezért nagyon gyakran látni fogja őket az asztalnál ülve és élvezni valamit. A Bika általában egy fukar, öntörvényű típus, aki nem tud ellenállni semmilyen kedvességnek. Ráadásul hírhedt lustasága és robusztus alkata még ront a dolgokon. A felhalmozódó súlyfelesleg néha elhízáshoz vezet.

Rák (június 22. – július 22.)

Az állatöv édesszája, ez a Rák. Imádja az édességeket, főleg a házi készítésűeket. Egyszerűen nem tud ellenállni nekik, ezért tömi magát süteményekkel, zsemlével, desszertekkel. Ez az oka annak, hogy hajlamos hízni, ha nem dönt úgy, hogy legalább valamilyen fizikai tevékenységet végez.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Általában nagyra értékeli és szereti a drága, lehetőleg lédús, fűszerekben és ízekben gazdag ételeket. Mindenhez azonban kiváló bornak kell társulnia. De sajnos zsíros, cukrokban gazdag ételek, veszélyesek a szívre és az alakra. Hosszú távon az Oroszlánok súlya menthetetlenül növekszik. .

Skorpió (október 24. – november 22.)

Váltogatja azokat az időszakokat, amikor úgy táplálkozik, mint egy madár, és azokat, amikor négyre eszik. Ez azt kockáztatja, hogy a helytelen szokások miatt elhízol. Ezek menthetetlenül elhízáshoz és olyan betegségekhez vezetnek, mint a rettegett cukorbetegség.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Előnyben részesíti a nagyon csípős ételeket, a füstölt húsokat és egy jó pohár bort, amiről egyszerűen nem tud lemondani (főleg ha a barátokkal ül az asztalnál). Ha továbbra is túlzásba esik, előbb-utóbb a mája tiltakozik, a koleszterinszintje az egekbe szökik, nem beszélve az e túlzások miatt felgyülemlett zsírról.

Halak (február 21. – március 20.)

Gyakran megengedik magukat az étkezési túlzásoknak, az alkoholnak és a lustaságnak, ami komoly kockázatot jelent az alakjukra. A Halak gyengesége az édesség, aminek nehezen tudnak ellenállni. Talán azért, mert öntudatlanul próbálják betölteni az űrt és kompenzálni azt a valóságot, amelyben élnek, ami nem kielégítő számukra.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche