Olyan lesz, mint az új: életmentő hack, amitől a tűzhely rostélya ismét tisztán csillogó lesz

Valószínűleg kevés háziasszony szereti a tűzhelyet mosni. Ennek az az oka, hogy a rendszeres használat miatt zsír, korom és szennyeződés gyűlik fel a rácsán, amelyeket meglehetősen nehéz eltávolítani. Ahhoz, hogy ne hagyja figyelmen kívül ezt a problémás területet, tudnia kell, hogyan tisztíthatja meg gyorsan és egyszerűen. Pontosan erről fogunk beszélni ebben a cikkben a HOCHU.UA oldalon.

Nagyon fontos, hogy tisztán tartsa azokat az edényeket, amelyek a készülő étel közvetlen közelében vannak. Ez vonatkozik a tűzhelyre is, aminek a rostélyának tisztítása igazi kihívás lehet a háziasszony számára. Ezzel az egyszerű módszerrel azonban nagy erőfeszítés nélkül is visszaadhatja a hűtőrács hibátlan megjelenését.

Először is ki kell bélelni a fürdőkád alját. Ehhez jól jönnek a régi, felesleges törölközők vagy bármilyen más szövet. Töltse fel a fürdőkádat kevés forró vízzel, adjon hozzá negyed csésze mosószert és kétszer annyi mosogatószert. Az összes hozzávalót alaposan keverje össze, mielőtt a grillt a keverékbe merné.

Hagyja ázni a fürdőszobában egy éjszakán át, reggel pedig kefével tisztítsa meg a szennyeződésektől. Tisztítsa meg a grill többi részét szódabikarbóna oldattal.

Korábban azt is elmeséltük, hogy valójában miért van fiók a sütő alatt. Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja a tervezett célt.

A hírfolyam szerkesztője: Natalya Khitskaya

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche