Öregedés a horoszkóp szerint: melyik nő öregszik gyorsan és melyik marad szép?

Szeretnéd tudni, hogy az örök fiatalsággal megajándékozott nők csoportjába tartozol, vagy éppen ellenkezőleg, azok közé, akik ijesztőbbnek tűnnek, mint amilyenek valójában? Az alábbi horoszkóp bemutatja, hogy milyen jegyekben születnek szép és friss nők, valamint azok, akik gyorsan öregszenek.

Vadász

11.23-12.21.

A Nyilas jegyében álló nők a legszebbek, legfrissebbek és legélettelibbek közé tartoznak. Nem csak kívülről szépek, de szép és fiatal lelkük is van, így visszhangozni fog velük. Ezek a nők nagyon szerencsések, hogy ránctalan életet kaptak, gyönyörű bőrrel és hajjal. Tudnak stílusosan öltözködni is, ami szintén egy év szünetet vesz igénybe.

Bika

21. 4. – 21. 5.

A Bika nők nem olyan szerencsések, mint Nyilas társaiknak. Már kamaszkorukban találkoztak azzal, hogy környezetük sokkal több évet sejt. Akkoriban nem bánták, sokszor megvolt az előnye is, de ma már mérhetetlenül bosszantja őket. Akkor sem, amikor a gyerekeik tanára azt hiszi, hogy a nagymamája hozta őket. Az egyetlen kiút számukra a plasztikai műtét.

Szűz

23. 8. – 22. 9.

A szüzek folyamatosan elegánsan és frissen tartják magukat, ami a megjelenésükön is meglátszik. Kipihentnek, fiatalosnak és élettel telinek tűnnek. Kevesen sejtenék a korukat. Gondoskodnak bőrükről, hajukról és körmükről, relaxációt, masszázst és különféle eljárásokat végezhetnek, hogy testük egészséges és élettel teli legyen. Egészségesen táplálkoznak, sportolnak és nem félnek kényeztetni magukat. Szerintük ez a gyógyír az örök fiatalságra.

Bak

22. 12. – 20. 1.

Mit adnának a Bak nők egy kicsit kevesebb ráncért. A harmincas éveikben már olyan mély ráncok vannak a homlokukon, hogy vagy ki kell próbálniuk a botoxot, vagy meg kell tanulniuk együtt élni vele. Még a legjobb, legdrágább és jó minőségű szérumok vagy krémek sem segítenek rajtuk. Általában genetikai hajlamuk van a ráncokra.

Ikrek

22. 5. – 21. 6.

Az Ikrek nők olyan szerencsések, hogy felnőtt korukban édes, ártatlan kislányoknak tűnnek, akiket mindenkinek meg kell védenie. Bár az ilyen jegyű nőknek nincs rá szükségük, önellátóak, de szeretik gyerekes külsejüket és nagy szemüket olykor arra használni, hogy megmentsék a munkájukat, elkerüljék a pénzbírságot vagy lenyűgözzék valakit, akit érdekelnek.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche