Örökre búcsút int a cellulitisznek: 5 hatékony tipp egy szakértőtől

Örökre búcsút int a cellulitisznek: 5 hatékony tipp egy szakértőtől

A fitnesz gyakorlatok segítenek a fogyásban, feszesítik az izmokat, de a narancsbőr nem múlik el? Ennek több magyarázata is van. Korábban a hőség idején írtunk, most pedig elmondjuk, mit tegyél, hogy örökre megszabadulj a narancsbőrtől.

Az egészséges életmód szakértője elmondott 5 titkot, ami segít Ezek a szabályok egyszerűek és hozzáférhetőek, a lényeg a rendszeresség és a szorgalom.

Ulyana Werner megjegyezte, hogy a siker 50%-a a kiegyensúlyozott étrend, 35%-a pedig az aktivitás szintje. Szerinte az aktivitás nem csak a fitnesz vagy a sportolás, hanem az, hogy az ember mennyire aktív általában.

1. lépés: Táplálkozás

A legkiegyensúlyozottabb étrend befolyásolja a bőr megjelenését. Ha kizárja a káros élelmiszereket az étrendből, de kiegyensúlyozatlan ételeket eszik, akkor nem lesz hatása.

Csak egyensúlyozza ki a fehérjék, zsírok és szénhidrátok mennyiségét az étrendben,

– hangsúlyozta a szakember.

2. lépés: Víz egyensúly

A rossz hidratáció hozzájárulhat a folyadékvisszatartáshoz, ami duzzanatot és cellulitist, a bőr rugalmasságának elvesztését és a méreganyagok visszatartását eredményezheti.

3. lépés: Edzés

Minden sporttevékenység rendszerességet igényel. Werner szerint ideálisak azok az edzések, amelyek stresszt okoznak a lábakon és a fenéken.

Örökre búcsút int a cellulitisznek: 5 hatékony tipp egy szakértőtől - 1. fotó

4. lépés: Minőségi tevékenység

Fejlesztenie kell tevékenységét. Például az otthoni gyakorlatok és a rövid séták hasznosak lesznek.

5. lépés: Bőrápolás

Ne felejtsen el gondoskodni a bőréről, végezzen bőrradírozást, pakolásokat, masszázsokat, MFR-t.

Önmagában semmilyen kezelés nem szabadít meg a cellulitisztől. Csak az előző lépésekkel kombinálva javítja a bőr megjelenését,

– foglalta össze Ulyana Werner.

Emlékeztetünk arra, hogy korábban írtunk arról, hogy mi kell az otthoni edzéshez. A fitneszedző számos dolgot ajánlott, amelyek jól jönnek.

Fő fotó: Freepik

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche