Ősszel hordható nyári trendek: spórolj a ruhatárodon. De nem sok

Az idei ősz bőkezű volt a meleg napokkal, de már októberben is megmutatta a kedvét. Ma az északi szél lehelete alatt olykor erős a vágy egy teljesen új őszi megjelenés kialakítására. És… a régi dolgok segítenek ezen. Először is nézze át a ruhatárát. Sok nyári ruha továbbra is trendben marad, és könnyen beilleszthető az új szezon megjelenésébe.

Fényképek pexel

Póló, póló, felső

A sima, nemes árnyalatok megfelelő fehérneművel tökéletesen illeszkednek a kabát alá, és kiegészítik az öltönyt. Ennek köszönhetően a kép stílusos és kevésbé formális lesz, ugyanakkor komoly hozzáállást tart fenn a kombináció tulajdonosához. Ráadásul instabil időben, ha hirtelen túl meleg lesz, könnyen levehető a kabát, és újra a nyári hangulatba kerülhet.

Előnyben részesítse a természetes, lélegző anyagokat.

Mini, midi, maxi szoknyák

A gardrób legnőiesebb része jól passzol a vaskos kötött pulóverekhez, pulóverekhez és tweed kabátokhoz. Nyugodtan hordjon szoknyát idén ősszel, és ha túl rövid a mi éghajlatunkhoz, az sem baj. Ebben a szezonban divatos a világos harisnya. A minik, a kötött felsők és a merész harisnya okos kombinációja – és te vagy az a lány, akire minden szem szegeződik. Mosolyogj az emberekre, adj nekik derűs hangulatot azzal, hogy megjelensz az utcán!

Nyári ruhák

Itt hivatkozhat az előző bekezdésekre. A ruhák jól passzolnak kabátokhoz és pulóverekhez is. Adjon hozzá néhány művészi részletet a megjelenéshez: hozzáillő sapka, vaskos csizma, válltáska – kész! Egy divatlap képe tükröződik a tükrében. Egy könnyű ruha romantikus megjelenést kölcsönöz, a meleg felső pedig az új szezonra emlékeztet.

„A legfontosabb dolog egy ruhában az a nő, aki viseli.”

Yves Saint Laurent

„Pizsama” szett

Ez a trend sok divatost magával ragadott, és makacsul nem hajlandók feladni. Nos, kedves házilagos lusták, semmi szükség! A pizsama stílusú nadrág és felső is megfelel a meleg ősznek. Természetesen hozzá kell adnia ugyanazt a pótolhatatlan pulóvert vagy rövid kabátot, kiegészítőket és megfelelő cipőket (itt egyébként széles választék alkalmas: tornacipők, csizmák, tűsarkúk). A stílusos munka megjelenés egyszerre lesz elegáns és kényelmes.

Szandál

Egy ellentmondásos téma, amelyet át kell vinni az új évadra, egyetértek. Ám a számos harisnya és zokni miatt, amelyek a hideg időjárás beköszöntével folyamatosan visszatérnek aktualitásukba, idén ősszel nyitott cipőt is viselhetsz. Korábban elképzelni sem tudtunk egy ilyen kombinációt, de a divat folyamatosan meglep, és úgy tűnik, ez a célja. Ezért 2023 ősze szandálban járja majd a városokat. És ha a kritikusok azt mondják, hogy ez csak a fiataloknak szól, akkor azt válaszoljuk: nem, ez a bátraknak szól!

Fotó pixabay

Nyakkendők

A derékban megkötős ingek divatos trendek voltak. Nemcsak az alacsony derékú nadrág divatos kiegészítőjévé váltak, hanem egy kecses figura bemutatásának lehetőségévé is. Ez a dolog eljátszható: csak válasszon megfelelő alsót, tegye többrétegűvé az öltözéket – ez elég egy stílusos megjelenéshez, amely akár üzleti megbeszélésekre is alkalmas.

Farmer

A farmerruha régóta minden évszakban választható, és nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a sliccelt és anélküli farmer midiszoknyát rengeteg nő kedvelte az elmúlt szezonban. De itt is legyen óvatos a kombinációkkal, ügyeljen arra, hogy a kabát hossza ne vágja le az alakját, és a klasszikus kabátok teljesen ellenjavalltok egy ilyen szoknyával. A farmer egy teljesen más történet. Szinte minden felsőhöz passzolnak. Ne feledje azonban, hogy környékünkön az időjárás szeszélyes, ezért ügyeljen a palazzo kivágására, a nem túl széles farmer jobban illeszkedik, és nem egyszerűen piszkos.

Átlátszó ing

A „meztelen” blúzok és ingek nem újdonságok, rendszeresen megjelennek a vezető dizájnházak kollekcióiban, és újra és újra visszatérünk hozzájuk. És igen, nagyon hordhatóak ősszel. Hozzáadhat hozzájuk kötött mellényt (opcióként – magas nyakkal, csak az ujjakat hagyva látható), vágott kardigánt vagy kabátot. Ezekkel fűszereket hozhat létre képében, miközben megtartja a tisztesség normáit. Ezek az ingek jól mutatnak széles nadrággal és szűk szoknyával.

Cargo nadrág

A stylistok rövid életet jósolnak nekik, mivel a divat számukra fokozatosan elhalványul. Ősszel azonban biztosan nem fognak fázni, így elég egy tornacipőt, egy bomberdzsekit vagy egy megfelelő motoros kabátot választani, hogy a megjelenés összeálljon. A nadrág terjedelmes zsebei a stílus szabadságát teremtik meg, amit megfelelő cipővel és felsővel kell alátámasztani.

Fotó pixabay

BÁRMILYEN ÖTLETET

Ma a régi pénz stílus aktív, visszafogott és lakonikus – mondja tervező Tatyana LADISHKINA:

— A nyugodt pasztell árnyalatú, méretre szabott ruhák drágának és divatosnak tűnnek, ez a trend soha nem veszíti el relevanciáját. Pedig az emberek túlságosan szeretik a túlméretezettet, és idén ősszel sem mondunk le róla. A pulóverek, pulóverek és nagykabátok nélkülözhetetlenek lesznek. Ami a nyári ruhákat illeti, a kötött felsők és még a melltartók is viselhetők ingek és pólók felett. De az ilyen ötletek azok számára alkalmasak, akik nem félnek kísérletezni, és észrevehetők a tömegben.

Rövid útmutató az öltözködéshez

♦ Figyelje meg a kombinált szövetek sűrűségét a megjelenésében.

♦ Ragaszkodj egy stílusvonalhoz.

♦ Válassza ki a megfelelő színeket.

♦ Óvatosan keverje össze a különböző nyomatokat, vagy kerülje ezt a kombinációt.

MEGJEGYZÉSRE

Mi nélkül lehetetlen teljes őszi megjelenést létrehozni nyári tárgyakkal?

Először is ezt egy meleg pulóvert. A terjedelmes, meleg, hangulatos modellek gyakran a megjelenés alapját képezik, amelyet maga a fonal hoz létre. Texturált nagy kötések, szokatlan geometria, nyomatok, kockák és retro minták pontosan az, amire ebben a szezonban szükség van.

Fotó pixabay

Harisnya és zokni. Világos és merész, gyakran adják meg a fő akcentust, ráadásul olcsók is, így egyszerre sokat vásárolhat, és minden nap teljesen más megjelenést hozhat létre.

Túlméretezett felsőruházat. A legendás szovjet színésznő, Faina Ranevskaya azt mondta: „Nincsenek kövér nők, vannak kis ruhák.” Úgy tűnik, ezt a kijelentést túlságosan szó szerint vették, különben mivel magyarázható ez a sok évszakon át tartó tendencia? Igen, a túlméretezett hideg időben felmelegít és átölel, meleg időben pedig könnyen elenged. Nélkülözhetetlen és releváns. Ha valami csoda folytán még nem vásárolt nagyobb kabátot, azonnal tegye meg.

kiegészítők gyakran nem csak kiegészítik a képet, hanem létrehozzák azt, ezért ne spóroljunk a minőségi táskákon, sapkákon, kesztyűken és ékszereken.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche