Öt módszer az otthona rendetlenségére a tojásdobozok újrafelhasználásával, amelyet Marie Kondo helyeselne

Bár Marie Kondo háztakarító módszerének egyik aranyszabálya, hogy megszabaduljunk mindentől, ami nem hoz „boldogságot”, mi történik, ha elkezdünk hasznot húzni az eldobható tárgyaknak? KonMari egy kevésbé fogyasztói életfilozófiát hirdet Tehát számunkra nem úgy tűnik, hogy a fiókok rendszerezése összeegyeztethetetlen ezzel. Sőt, az alábbiakban olyan példákat fogunk látni, amelyeket a japán nő biztosan jóváhagyna.

A tojástartók általában abból készülnek minőségi és nagy ellenállású karton. Így egy kis munkával és kecsességgel ezek az otthoni szervezés különböző barkácsolási megoldásainak alapjai lehetnek. Csak engedni kell a fantáziádat. Természetesen mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy megtisztította és fertőtlenítette a kartont.

Fiókos rendszerező mini tárgyak számára

Ha a művészi vénája nincs különösebben fejlett, nyugodtan alkalmazkodhat egy doboz tucatnyi tojást egyszerű ollóval. Csak vágja le a fedelet és a többi felesleget, és csak a tálca részt hagyja meg. Különösen hasznosnak fogja találni azokat a kis tárgyakat, mint például klipek, akkumulátorok vagy SD-kártyák, amelyek szétszóródnak és könnyen elvesznek. Ha mersz rá festeni, akkor az akril a legjobban a kartonfestésnél.

Varrósdoboz aranyos

Nagyon megszoktuk, hogy édesanyáink és nagyanyáink varrókészletként használják az omlós süteményes dobozokat. Ha azonban nincs elég szeretetünk ehhez a tevékenységhez, vagy nincs elég anyagunk egy ilyen megtöltéséhez, akkor válthatunk tojásos dobozokra. Csak egy szép szövetdarabbal és a textil ragasztós üveg Most építhetünk egy olyan aranyosat, mint ez.

Egyedi és különleges ékszerdoboz

Egy biztos, ha karton tojáspoharat használunk saját ékszerdobozunk megtervezéséhez, az nemcsak a személyiségünket fogja jobban tükrözni, mint bármely más megvásárolható termék, hanem nem lesz még egy ilyen a világon. Az akrilfestékeken és textíliákon kívül matricákkal, papírkivágásokkal is tudunk segíteni a díszítésben. Akár decoupage technikát is alkalmazhatunk, és lakkal rögzíthetjük őket.

Elsősegély csomag

Oké, lehet, hogy nem a legjobb megoldás egy komplett elsősegélynyújtó készlet otthon, de ne mondd, hogy attól nem lesz kevésbé fájdalmas a megbetegedés. Jó lehetőség lehet, ha mindig van kéznél egy alapvető elsősegély-készlet. Fárasztó körmök színes gumiszalagok A doboz fedelét kihasználhatjuk további dolgok tárolására.

Gyümölcstál

Védett mentéshez koktélparadicsom és más apró gyümölcsök vagy zöldségeks a hűtőszekrényben, a kamrában vagy bárhol, ahol csak akarjuk, egyszerűen újrahasznosíthatjuk a tojásos dobozokat.

Borítókép |

In Trends |

In Trends |

In Trends |

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche