Pavel Globa TELJES horoszkópja 2023 decemberére:

Kos

2023 decemberében a Kosnak ki kell jönnie a mentális káoszból, és meg kell értenie saját érzéseit. El kell kezdenie a készülődést a közelgő ünnepekre, de ne felejtse el a munkát, különben üres pénztárcával lép be az újévbe. Ne kövesd szeretteid példáját, és még reménytelen helyzetben is találj kompromisszumot. A Kosnak ráadásul el kell felejtenie a pihenést, mert valószínűleg ez a hónap lesz az év legmozgalmasabb hónapja.

Bika

2023 decemberében a Bikának az egész év legkellemetlenebb időszakát kell átélnie. Ilyenkor minden ismerősöd, akivel tartod a kapcsolatot, megköveteli a figyelmedet. Ez a tény nem zavarhatja Önt, mert ez azt jelenti, hogy sok ember tetszését elnyerte. Ne próbáljon meg mindent egyszerre megtenni, jobb, ha lépésről lépésre oldja meg a problémát, és akkor a siker vár rád.

Ikrek

2023 decemberében

Az Ikrek számos akadállyal és nehézséggel szembesülhetnek. Ugyanakkor magának kell megküzdenie velük – nem, nem veszíti el az összes támogatást, hanem megérti, hogy nem szükséges minden alkalommal védelmet használnia. Amint a függetlenség gondolata gyökeret ver a fejedben, minden csapás kívül esik az irányításodon – megkeményítenek, erőssé és kitartóvá tesznek. Nem szabad depressziós állapotba esni – ez nem hoz semmi jót, ugyanakkor az optimista hozzáállás lesz a siker kulcsa minden törekvésben.

Rák

A rákok természetüknél fogva konzervatívak. 2023 decemberében azonban megkezdődik a változás egyik legkedvezőbb időszaka a jel képviselői számára. Nem szabad félni minden újtól, mert nem lehet elkerülni. Jobb, ha könnyű szívvel elfogadod az életedben bekövetkező összes változást, vidámabbá és jobbá válni. Ezzel elnyerheti a kollégák, rokonok tetszését. Soha nem késő jó irányba változtatni.

Oroszlán

Kétségtelenül megváltoztathatja munkahelyét vagy lakóhelyét, fejest ugorhat új dolgokba, és izgalmas projektekbe kezdhet – ebben az időben proaktív és sikeres lesz. Ha az év során kudarcok gyötörték, most van a legkedvezőbb időszak a kalandokra is – mindegyiket siker koronázza.

Devi

A szüzek hozzászoktak a kemény munkához, de az újévi ünnepek előtt ajánlott egy kis pihenés. Egy kis tétlenség, ami annyira szokatlan kezdeményező természeténél, nem árt, hanem éppen ellenkezőleg, segít átgondolni a fontos döntéseket. Ne feledje, hogy a hétvégéknek szabadnapoknak kell maradniuk, ezért ne töltse az egész napot a számítógép előtt. Ha több időt fordít a karrierjére, mint a szeretteire, akkor csak veszekedések és konfliktusok várnak rád.

Mérleg

A Mérleg számára a december arra alkalmas, hogy ne csak az elmúlt év eredményeit összegezze, hanem arra is, hogy elemezze az elmúlt időszak személyiségében bekövetkezett változásokat. Tapasztalataid alapján sok hasznos következtetést tud majd levonni. Ne tedd félre az apró feladatokat, ez segít abban, hogy nyugodt lelkiismerettel zárd az évet. Decemberben kellemes meglepetésekre, izgalmas kirándulásokra lehet számítani, ne álljon ellen a szabadidő aktív eltöltésének lehetőségeinek. A Mérlegeknek lehetősége lesz béketeremtőként fellépni és megbékíteni a harcoló feleket. A hónap karrier szempontból sikeres lesz, és még kedvezőbb lesz a szerelmi kapcsolatok számára.

Skorpiók

2023 decembere kedvező időszak a pénzügyi helyzet stabilizálására. Most hihetetlenül nehéz lehet, de ne feledje, hogy az újév előtt meg kell szabadulnia minden lehetséges adósságtól és kölcsöntől. Ez segít abban, hogy könnyedén lélegezzen, és minden pénzügyi folyamatát vágyai és álmai megvalósítására irányítsa. Ha korábban konfliktusai voltak bizonyos személyekkel, akik minden bizonnyal kedvesek Önnek, ez kiváló időszak a megbékélésre. Tedd meg az első lépést, és meg fogod érteni, hogy az életben nem minden olyan bonyolult és ellentmondásos, mint gondolod.

Nyilas

2023 decemberében a nyilasok magányosnak érezhetik magukat, és azon tűnődnek, miért nem fordít rájuk senki kellő figyelmet. Ha azonban a hónap elején ezek a gondolatok maradéktalanul jogosak lesznek, akkor december közepére közfigyelem hulláma lesz rájuk. Ennek oka lehet az Ön mozgalmas társasági élete, valamint a rokonaival való kapcsolata, akik hirtelen gondoltak rád. Azonban ne tévedj, néhányan csak ki akarják használni a kapcsolatodat. Légy óvatos, és hallgass a belső hangodra.

Bak

A Bakok igazi örömet szereznek majd a 2023 decemberében zajló eseményekben. Ez egy nehéz időszak, amelyet élete minden területén feltétel nélküli haszonnal tölthet. Ebben az időben nyereséges projekteket kaphat, amelyek segítenek stabilizálni pénzügyi helyzetét. Sőt, személyes fronton a szeretet és a harmónia fog uralkodni. A Bakok így a felmerülő problémák megoldására tudnak majd koncentrálni, ettől semmi sem vonja el őket.

Vízöntő

2023 decemberében a Vízöntőknek sok ünnepi gonddal kell szembenézniük. Javasoljuk, hogy előre gondoskodjon az ajándékok vásárlásáról minden szerettei számára. Ebben az esetben nem kell az utolsó pillanatban rohannia a boltokban, kiválasztva a szükséges ajándékokat. Ne felejtsd el egy romantikus meglepetést partnere számára, minden bizonnyal értékelni fogja erőfeszítéseit, és sok kellemes érzelmet kelt.

Hal

Jó alkalom a kreativitásra és a képességeid megismerésére. Próbáljon ki valami újat, talán már régóta álmodott valami izgalmas hobbiról, ne habozzon megvalósítani terveit. A Halak ellenállhatatlanok és vonzóak lesznek mások szemében, de ne használd túl aktívan varázsodat és mágneses hatásodat az emberekre, mert fennáll a veszélye, hogy kétértelmű helyzetbe kerülsz.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche