Vienna Wurstelnek olyan mértékben megnagyobbodott a szája, hogy evési nehézségei vannak. Egyesek azt is megjegyzik, hogy az Instagrammer már nem tud megfelelően beszélni. Ennek ellenére a nő úgy véli, hogy az ajka még mindig „túl kicsi”.

Fotó: instagram.com/vienna.wuerstel

Az esztétikai orvoslás nagyon népszerű, és sok nő nyíltan beszél a különféle eljárásokról. Minden rendben van, ha mértékkel használjuk az előnyeit és betartjuk az orvos ajánlásait. Sajnos könnyen beleeshetünk az ideális megjelenés állandó törekvésének örvényébe, ami viszont függőséget okozhat. Ilyen hatás a közösségi hálózatokon is megfigyelhető.

Például a szépségüket folyamatosan javító befolyásolók gyakran olyan testmódosításokon mennek keresztül, amelyek nagyon természetellenesnek tűnnek, és még az alapvető tevékenységeket is zavarják. Ilyen helyzetekben fel kell tenni a kérdést: Miért vállalják az esztétikai orvosok, hogy újabb és újabb eljárásokat hajtsanak végre az emberen?

A szája mérete miatt problémái vannak az evéssel és az ivással. „Inkább száj vagyok, mint ember„.

A média egy bizonyos Vienna Wurstel nevű tiktoker példáját írja le. Ennek a nőnek egyre nagyobb az ajka. Megjelenése döbbenetet és hitetlenséget kelt az internetezőkben, akik egyre gyakrabban kérdezik, melyik egészségügyi szakember engedélyezi az ilyen eljárások sorozatát.

Úgy tűnik, Bécs nem bánja a megjegyzéseket, és rendszeresen tesz közzé ajakplasztikai videókat az interneten, és azt mondja, hogy többet tervez töltőanyagok. „Annyi töltőanyagom van, hogy inkább toll vagyok, mint ember. A trollok azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy kacsa, de még nagyobbat akarok.” – jelentette be egyszer egy posztban az Instagramon.

A probléma az, hogy Béccsel valószínűleg kezdenek kicsúszni a dolgok. Az internetezők felhívják a figyelmet arra, hogy az egyre gyakoribbá váló eljárások következtében az ajka egyenesen görbültnek tűnik. Sokkal súlyosabb azonban az a tény, hogy méretük miatt megnehezíti a napi működést.

– Már nem tud rendesen beszélni.

Például egy nőnek problémái vannak az evéssel és az ivással. Ennek ellenére azt tervezi, hogy nagyobb lesz. Esetében egy másik tömés különféle egészségügyi szövődményekkel járhat. „Szerintem fordulj pszichiáterhez.– írta egy Instagram-felhasználó az egyik videója alá.

Természetellenesen nagyok és valószínűleg nagyon kényelmetlenek. Elviseled, mert szerinted jól néz ki

Nem tudsz már rendesen beszélni! A felfogásod teljesen torz. Azt akarom, hogy úgy lásd magad, ahogy az emberek 99%-a lát téged

A túl sok szerkesztés káros lehet az Ön számára, és visszataszítónak tűnik

Katasztrófa

– áll sok posztban a közösségi oldalakon lévő videói alatt.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

A brit híresség a plasztikai sebészet és a testmozgás hatásával kérkedik. Micsoda figura!

Ő fütyült rá? A szenvedély, hogy olyan legyen, mint Marilyn Monroe, „bimbóvá” tette.