Rejtett veszély: 9 ajándék, amelyet azonnal ki kell dobni az ünnepek után

Mielőtt az újévi ünnepek után teljesen belemerülne a munka ritmusába, javasoljuk, hogy szabaduljon meg a veszélyes ajándékoktól, amelyek árthatnak Önnek.

Az ajándékok mindig örömet okoznak, felvidítanak és ünnepi hangulatot keltenek, de nem minden ajándék lehet sikeres. Van egy lista azokról az ajándékokról, amelyeket jobb nem adni, és ha megkapja őket, jobb, ha azonnal megszabadul tőlük, hogy elkerülje a balszerencsét.

Ollók, kések

Minden piercing tárgyat még ajándéknak sem szabad elfogadni. Az ilyen tárgyak sok negatív energiát hordoznak, és nemcsak annak a személynek árthatnak, akinek a tárgyat ajándékozták, hanem az egész családot is. Ezért, ha egy fúráshoz vagy vágáshoz szükséges ajándéktárgy hever a ház körül, azonnal szabaduljon meg tőle.

Könyv

A mondás tartja, hogy a könyv a legjobb ajándék, de ez messze nem igaz. Például egy szerelmi történet, mint ajándék egy házaspárnak, viszályt hozhat a kapcsolatba, a Káma Szútra pedig hűtlenséghez vezethet. Ebben az esetben jobb, ha a könyvet magányos ismerősöknek adjuk, vagy kiadjuk ingyenes eladásra.

Pénztárca

Mindannyian törődünk anyagi helyzetünkkel, de kevesen tudják, hogy egy megajándékozott pénztárca vagy táska nagy anyagi veszteségekhez vezethet. Ha végül ajándék pénztárcát kap, akkor annak mindig tartalmaznia kell egy vasérmét.

Ágynemű

Sajnos a legjobb, ha minden ajándék ágyneműt kidobunk. Úgy gondolják, hogy egy ilyen ajándékon való alvás magányt és örök könnyeket ígér. Szóval ne tedd próbára a szerencséd, válj meg az új készlettől és ne bánj meg semmit!

kaktuszok

Sokan ezt a virágot választják ajándéknak, de nem szabad örömmel fogadni. Az ajándék kaktuszok balszerencsének számítanak, mert nem hoznak sikert és jólétet.

Gyöngy ékszer

Egyetértek, kár kidobni egy ilyen kincset, különösen, ha egy kedves ember ajándéka volt. Ebben az esetben rejtse el, és próbálja meg ritkábban viselni. Az ilyen ékszerek nagy problémákat okoznak egy nő személyes életében.

Madárfigurák

Valószínűleg mindenkinek van otthon egy-két ajándék figurája, de ha valamelyik madárfigurára hasonlít, vigyázz. Azt mondják, egy ilyen ajándék idegességet és szorongást hozhat a házba.

Papucs

Lehetőleg ne saját maga készítsen ilyen ajándékot, mert úgy tartják, hogy a papucs ajándékozása betegség jele. Tehát vagy fogadja el az ajándékot, és tegyen valamit az immunitás erősítésére, vagy udvariasan utasítsa el az ajándékot.

Gyertyák

Nehéz ellenállni az illatos gyertyák nagy választékának, de ezeket a kedvenc kiegészítőket kell kiválasztania és megvásárolnia magának. Egy ajándék gyertya negatív energiát hordozhat, különösen, ha olyan személy adja, aki féltékeny vagy bosszúálló. A gyertya negatívan befolyásolhatja érzelmi mezőjét és jövőjét.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche