Azt hiszem, a legtöbben arról álmodunk, hogy gazdagságban fuldokolunk és bőségben élünk. Olyan forgatókönyveket alkotunk a fejünkben, ahol a szerencse ránk mosolyog, és meggazdagszunk. Ne várjuk meg, hogy a sors megforduljon, és nézzük meg, mi vonzza haza a pénzt. Vállalja a kockázatot. Lehet, hogy könnyebb lesz, mint gondolnád.

Ma már köztudott, hogy a szerencsének szüksége van egy kis segítségre. Ha tehát gazdagságról és pazar életről álmodsz, kezdd el körülvenni magad olyan tárgyakkal, amelyek vonzzák a szerencsét és a pénzt. Általában amulettekbe vagy kövekbe fektetünk a jólétért, de van egy csoport látszólag hétköznapi tárgy, amelyek hasonló hatással bírnak. Ne feledje azonban, hogy az alábbi leírásokat egy csipetnyi sóval és egy csipetnyi humorral kell fogadnia.

Milyen virágok hoznak szerencsét és jólétet? Talán cserepekben vannak

Egyes növényeknek szimbolikus jelentésük van, és pozitív hatással vannak a pénzügyeinkre. Nemcsak esztétikus megjelenésükkel díszítik a teret, hanem emellett a boldogságunkat is segíthetik. Az egyik ilyen virág a , amely ha békés légkörben termesztjük, jólétet vonzhat otthonunkba. Vigyázni kell azonban vele, mert bármilyen veszekedés a társaságában megfordítja a folyamatot.

Hallottál már valaha egy növényről, amit úgy hívnak habvirág? Ahogy a neve is mutatja, sok köze van a jóléthez. Nevét érme alakú leveleiről kapta, és felelős azért, hogy pénzt vonzzon a háztartásba. Ha jó keze van a orchideák, nem csak pénzügyi jóléttel hálálják meg. Ezek a virágok, amelyeket a luxussal társítanak, a termékenység és a szerelem szimbólumai is. A kínai kultúrában a „virágok királyát” úgy hívják. pünkösdi rózsa. Hagyományosan a gazdagságot, a nemességet, a jólétet és a boldogságot szimbolizálja.. Nem véletlen, hogy a menyasszonyok csokrában van az esküvőjükön.

Mi hozza haza a pénzt? Hagyományok, amelyekben érdemes hinni

Minden országnak megvannak a maga hagyományai a szerencsét hozó tárgyakkal kapcsolatban. Mivel ezek mélyen gyökerező babonák, a modern kultúrában még mindig nagyon is élnek. A szlovákiai háztartásokban számos olyan tárgyat találunk, amelyek állítólag javítják a házigazdák anyagi helyzetét. Az ajtó fölé akasztott patkó nemcsak szerencsét és gazdagságot hivatott hozni, hanem a háztartást a gonosz szellemektől is megvédi.

Van egy olyan hagyomány is, hogy minden karácsony után a karácsonyi ponty pikkelyét a pénztárcádba teszed.. Úgy tartják, hogy ez a lépés biztosítja a gazdagságot a következő évre. Ha költözik, ne feledje tegye az érméket az ajtó előtti lábtörlő alá.. Ez biztosítja a jólétet és a boldogságot az új helyen.

Kapcsolódó cikkek:

Tegyél egy szerencsefát az ablakpárkányodra! Vonzza a pénzt, de a legfurcsább az, amit éjszaka csinál

A szerencsefa új virágokkal árasztja el magát. De ezt nem szabad elfelejtened.