Semmi nyoma az izzadságnak! Két módszer a sárga foltok eltávolítására a fehér ruhákon

Semmi nyoma az izzadságnak!  Két módszer a sárga foltok eltávolítására a fehér ruhákon

Mindannyian életünk során legalább egyszer találkoztunk a fehér pólókon vagy ingeken megjelenő sárga verejtékfoltok problémájával. Különösen gyakran kezdünk szenvedni ettől a forró nyári napokon. Ne essen kétségbe, és dobja ki kedvenc szekrényelemeit, mert számos egyszerű life hack segíthet megoldani ezt a problémát.

Hogyan lehet eltávolítani a sárga verejtékfoltokat fehér ruhákon? A portál két egyszerű, de nagyon hatékony módszert közölt. Írd fel!

Lifehack No. 1

Először is vegyünk szódabikarbónát és mosogatószert. Keverjen össze 2 evőkanál szódabikarbónát egy kanál folyékony oldattal, és adjon hozzá egy kevés vizet, hogy pasztát készítsen. Ezt az oldatot sárga foltokra kell felhordani. Ezután óvatosan dörzsölje át a foltokat egy puha szivaccsal, és mossa ki a pólót vagy inget a szokásos módon. Voila, most már elfelejtheti a sárga foltokat.

Lifehack No. 2

Ehhez a módszerhez szódabikarbónára és hidrogén-peroxidra lesz szüksége. Szórjon szódabikarbónát az izzadságfoltokra, majd adjon hozzá egy kevés peroxidot. Hagyja a ruhákat ezzel az oldattal fél órán keresztül. Ezt követően csak tedd be a mosógépbe, hogy kimosd. Többé nem fogja látni az izzadtság nyomait kedvenc termékein.

Egy másik probléma, amivel sokan találkoznak nyáron, hogy ilyenkor a színes tárgyak a túl sok napsugárzás miatt veszítenek fényességükből. Ne ess kétségbe, mert ismerjük a ruháidat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche