Sok petefészket szeretne a paradicsomon? Minden megoldódik egy etetéssel, ami az egész területre elegendő lesz.

Sok petefészket szeretne a paradicsomon?  Minden megoldódik egy etetéssel, ami az egész területre elegendő lesz.

Minden nyári lakos egy jó termésről álmodik. Azonban nem mindenkinek sikerül elérnie a kívánt eredményt. Itt mind az időjárás, mind az a banális tudatlanság, hogy pontosan mire van szükségük a növényeknek a növekedés különböző szakaszaiban, útjában áll.

Például, ha sok petefészket szeretne kapni a paradicsomon, akkor bórra van szüksége. Valójában nem csak nekik, hanem minden virágzási szakaszban lévő növénynek. Most azonban beszéljünk kifejezetten a paradicsomról. A Telegram csatorna megosztja a paradicsomon lévő petefészkek fejlődésének hatékony táplálását

A paradicsom etetéséhez gyenge bóroldatot kell készítenünk (bármely gyógyszertárban kapható). 10 liter vízhez 2-3 grammot veszünk (többet nem érdemes, nehogy elpusztuljanak a növények). Ennyi oldat elég egy egész kerti ágyhoz, és megoszthatod a szomszédokkal is!

A műtrágyázást a növény virágzási időszakában végezzük – közvetlenül a virágok szerint. A legjobb idő a permetezésre az esti órákban, amikor a nap már lenyugszik. Egyszer elég, ha a bokrot egy idő után kis paradicsom borítja.

Korábban már beszéltünk róla, ami egy fillérbe kerül, de az eredmény lenyűgöző. Próbálja ki Ön is – és győződjön meg arról, hogy a legjobbat nem mezőgazdasági boltban lehet megvásárolni.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche