Sokk! Mit csinált Kate Elizabeth temetése előtt?

Órákkal II. Erzsébet királynő temetése előtt Kate Middleton sarokba szorította Harry herceget, és felháborodását és sértését fejezte ki iránta – jelentette az OK Magazin egy ismerős forrásra hivatkozva.

Azt állította, Vilmos herceg felesége azért cselekedett, mert világosan megértette, hogy nem biztos, hogy lesz még alkalom beszélni a király kisebbik fiával.

„Kate tudta, hogy ez az egyetlen alkalom, amikor beszélhet Harryvel, mielőtt ismét elzárkózik a családtól. Végül is, tekintettel arra, hogy mennyi minden történt, a lehetőség, hogy várjon a beszélgetésre, nulla volt” – mondja. .

Mielőtt Meghan csatlakozott volna a családhoz, Harry és Kate sokat kommunikált, most azonban gyökeresen más a kapcsolatuk.

„Még ha egymillió évet élt is volna, Kate soha nem gondolta volna, hogy Harry ennyire árthat a családjának. Egyszer nagyon közel álltak egymáshoz, és ezt nem tudja elfelejteni.

Úgy érzi, a bátyját is elvesztette ebben az egész zűrzavarban, és egy nagyon egyszerű kérdést szeretett volna feltenni neki: „Miért árult el minket?” – tette hozzá a forrás.

És ha akkoriban rossznak tűntek a dolgok a királyi családban, egyes elemzők most azt állítják, hogy a Sussex-iak dokumentumfilmjének és Harry életrajzának, a Spare-nek a megjelenése óta a viszály „nukleáris szintre” lépett.

„Ez a konfliktusmegoldás klasszikus esete” – mondja Dr. Ed Owens királyi szakértő.

„A konfliktusok megoldásához mindkét fél megértése és a közös nevezőre való hajlandóság szükséges. Sajnos nem hiszem, hogy mindkét oldalon van elég mély vágy most, hogy megtalálják ezt a közös pontot.

Az idő gyakran gyógyító a közös hang megtalálása szempontjából is. Ez olyasmi, ami a vonal végén megtörténhet, de jelenleg úgy tűnik, hogy nincs elég mély vágy arra, hogy megtaláljuk ezt a közös pontot, vagy a vágy, hogy mindkét fél megértse, hogy bármiféle sikeres megoldás szülessen.

Szükség lenne némi békéltető erőre, hogy közvetítőként működjön a két csoport között. De ez csak zárt ajtók mögött fog megtörténni” – mutat rá – írja a jenata.blitz.bg.

Az összes megtekintése innen

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche