Speciális házi műtrágya gyümölcsfák számára, alkalmazza ezt a magas magnéziumtartalmú lehetőséget, és a fák ki fognak robbanni a gyümölcsöktől.

A gyümölcsfák jó minőségű növényvédőszer alkalmazását igénylik műtrágya hogy virágozzanak és új gyümölcsöket hozzanak. Ezért ezúttal felfedezhet egy meglehetősen olcsó házi készítésű lehetőséget, amelyet gond nélkül alkalmazhat, hogy magas koncentrációban legyen a magnézium amely virágzásra ösztönöz az ilyen típusú növénykultúrát.

A magnézium jelentősége a gyümölcsfákban

A magnézium (Mg) a növények egyik alapvető eleme, amelynek funkciói hasonlóak a különböző fajokban, beleértve a következő növények kultúráját is gyümölcsfákde alapvetően az új gyümölcsfák virágzásának és fejlődésének ösztönzésére szolgál. gyümölcsök. A klorofill képződésében is szerepet játszik.

A narancs, a guava, a grapefruit, a mandarin, a mandarin és más citrusfélék esetében a magas magnéziumtartalmú műtrágya lesz az a plusz erőfeszítés a városi kertben, hogy a növények növekedjenek a kertben. gyümölcsfák robbanás egyszer és mindenkorra a nagy gyümölcsök.

Hogyan készítsünk magas magnéziumtartalmú műtrágyát?

Ezzel a recepttel felfedezheti, hogy csak egy népszerű összetevőre van szüksége a konyhában, hogy egy nagyon hasznos, teljesen természetes terméket készítsen.

  • Egy marék friss mentalevél
  • 1 liter víz

Eljárás

Egy kis lábasba tegyünk vizet, és azonnal adjuk hozzá a maréknyi friss mentalevelet (20-25 grammot is tehetünk bele), forraljuk 10 percig, majd kapcsoljuk le a tűzről, és hagyjuk teljesen kihűlni szobahőmérsékletűre.

Vagy leszűrjük, vagy egyszerűen közvetlenül egy tiszta szórófejes flakonba adjuk a tartalmát, és a talajra fújjuk a gyümölcsfák mintha öntözővíz lenne, de a vizesedés nélkül.

Ez a műtrágya tartalmazza azt az ásványi anyagot, amit más lehetőségek nem tartalmaznak, és a borsmentának köszönhetően egy jó adag magnézium. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) szerint ez az összetevő, pontosabban aromás konyhai fűszernövény 100 grammos adagban 63 mg magnéziumot tartalmaz.

Ennek alkalmazása műtrágya lehet háromhavonta, különösen, ha a vannak a szezonban a virágzásamely általában tavasszal-nyáron következik be. Az alábbiakban egy YouTube-videót láthat, amelyen hasonló eljárással készül ez a magas lehetőség a magnézium tökéletes a kertben való felhasználásra.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche