Szabaduljon meg az ujjlenyomatoktól a hűtőszekrényen azzal a trükkel, amelyről nem is gondolta, hogy működni fog

Ez az egyik olyan területe a háznak, amelyre a legtöbb odafigyelést kell fordítani, hogy makulátlan legyen, mivel könnyen felhalmozódik a zsír és a szennyeződés. Egy hosszú munkanap után az utolsó dolog, amit szeretnénk, hogy hazaérjünk, és egy olyan feladattal nézzünk szembe, amelyet meg kell tenni, különösen, ha rozsdamentes acélunk van, amely könnyen foltosodik minden alkalommal, amikor hozzáérünk. Szerencsére megteheti vége a nyomoknak a és a készülék többi részét együtt egy trükk, amelyről azt gondolhatja, hogy nem működik, de meg fog lepni.

Távolítsa el az ujjlenyomatokat a hűtőszekrényről a legmeglepőbb trükkel

Konyhánkban könnyen fel lehet tölteni a készülékeket zsírral, de ha rozsdamentes acélból készültek, akkor biztosan Utálni fogod, milyen könnyű ujjlenyomatokat kapni a felületről.. Valami, amit nagyon észreveszünk a hűtőben, és hiába tisztítjuk őket, úgy tűnik, hogy visszajönnek, vagy valójában ismét nyomokat hagyunk minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját, vagy rátámaszkodva megtaláljuk a kívánt ételt.

Hogyan lehet hatékonyan tisztítani az ujjlenyomatokat? Hát van egy erős tisztító ami akár már otthon is megvan, így jó lesz amint lehet használni.

Fehér ecet a hűtőszekrény tisztításához

A szóban forgó trükk a fehér ecet használata, amely valójában tökéletes szövetséges a rozsdamentes acél készülékek tisztításához, és sokoldalú forrásként tűnik ki az otthoni takarítási feladatok elvégzéséhez. Az elkészítése egyszerű, egyszerű keverje össze egyenlő arányban a vizet és a fehér ecetet egy spray-palackban. Ha elkészült a „házi főzet”, permetezze a tisztítani kívánt felületre és használjon mikroszálas kendőt, amely a különféle feladatokban való hatékonyságáról ismert, a fényes kristályok hagyásától a fürdőszobában és a konyhában való felhasználásáig. Kétségtelenül a leghatékonyabb és leggazdaságosabb módja annak, hogy hűtőszekrényét és rozsdamentes acél készülékeit csillogóan és ujjlenyomatoktól mentesen tartsa.

Egy másik megoldás az ujjlenyomatok eltávolítására a rozsdamentes acélról

Ezenkívül van egy másik hatékony tisztítási trükk a rozsdamentes acélhoz, amelyhez kukoricakeményítő, szódabikarbóna, folyékony szappan és napraforgó- vagy olívaolaj szükséges. Ennek a keveréknek az elkészítéséhez keverjünk össze két evőkanál kukoricakeményítőt, egy evőkanál szódabikarbónát és három evőkanál napraforgóolajat vagy olajbogyó egy edényben. Ezután óvatosan adjon hozzá kis mennyiségű vizet és folyékony mosogatószert, amíg sűrű folyékony keveréket nem kap.

Vigye fel ezt a „házi készítésű tisztítószert” a tisztítani kívánt felületre szivaccsal. Ne felejtse el újra felkeverni a keveréket használat előtt, hogy a kukoricakeményítő ne maradjon az edény alján.

Miután a keverék megszáradt a rozsdamentes acélon, A szennyeződés eltávolításához használjon nedves, jól kicsavart rongyot. Végül használjon tiszta, száraz mikroszálas kendőt a készülék fényesítéséhez, és látni fogja, hogyan tűnnek el az ujjlenyomatok, és fényes, újszerű felületet hagynak maguk után. Ezekkel praktikus és gazdaságos trükkök, konyhája kifogástalan tartása egyszerűbb és hatékonyabb lesz, mint valaha. Próbáld ki őket, és lepődj meg az eredménnyel!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche