Kiveszi a mosógépből a szennyest és büdös? Ha ez a forgatókönyv rendszeresen ismétlődik, itt az ideje, hogy véget vessen neki. A ruhákat nem kell, hogy átjárja a kellemetlen szag, mert nagyon gyorsan eltávolítható. Csak tedd vissza őket a mosógépbe, és adj hozzá egy dolgot a fiókba, ami literenként 80 centbe kerül. Próbálja ki, biztos, hogy tetszeni fog ez a szabadalom.

Miért büdösek a ruhák a mosógépben?

A mosógépben lévő szag nem a semmiből jön. Néha a berendezések rossz karbantartásának eredménye: A szennyeződés, az üledék és a penész gyorsan megtölti a zugokat, tömítéseket és más nehezen hozzáférhető helyeket.. Ha tudjuk, hogy a mosógép tisztításában nem jeleskedünk, akkor az elején alaposan és alaposan meg kell tisztítanunk a mosógépet.. Először is vegyük ki a mosószeres fiókot, és tisztítsuk meg alaposan. Ezután nézze meg a mosógép dobját körülvevő tömítéseket és gallért, mivel itt halmozódik fel leggyakrabban a penész.

A mosógép tisztítása során a szűrőre is ki kell terjednie: általában a gép elején található. A mosógépben lévő baktériumoktól való megszabaduláshoz egyszerűen kapcsolja be a ruhaszárítót ruhák nélkül: Válassza ki a magas hőmérsékletű programot, adjon hozzá egy csésze ecetet, és hagyja ki a centrifugálást. Ez az eljárás, bár nagyon egyszerű, meg kell oldania a problémát.

Tiszta mosógép, de a szennyes még mindig büdös?

Mi van akkor, ha tiszta a lelkiismeretünk, és biztosak vagyunk benne, hogy a mosógépünk megfelelően tisztított, mégis büdösek a ruhák, amikor kijönnek a gépből? Ebben az esetben előfordulhat, hogy a probléma az újbóli mosás után ismét jelentkezik.

Mit kell tehát tenni? A büdös szennyest még mindig vissza kell tennie a mosógépbe, de a textilpuhító helyett egy csésze ecetet kell a megfelelő rekeszbe töltenie. A teljes ciklus helyett ki kell választania csak az öblítést. Miért működik ez a szabadalom? Az ecet elpusztítja azokat a baktériumokat, amelyek ruháink kellemetlen szagáért felelősek.

Sokan aggódnak amiatt, hogy az ecet használata miatt a tartós ruhák telítődnek a termék illatával. Kiderül, hogy a gyorsan elpárolog a szárítás során, és egy bizonyos idő elteltével, nincs nyoma. Ha ezek a bizonyosságok nem győznek meg minket, az ecethez adhatunk néhány cseppet a kedvenc illóolajunkból. Érdemes megfontolni egy levendula illatút, mert az a ruhamolyokat is elriasztja.

Hogyan kerüljük el a kellemetlen mosószagot?

Szeretnénk elkerülni a büdös ruhákkal kapcsolatos problémákat? Először is meg kell kérdeznie a lelkiismeretét, és meg kell győződnie arról, hogy elkövetett-e olyan hibákat, amelyek elrontják a szép illatú szennyes hatását.. Mit kell elkerülnie, hogy kezdje?

  • Először is: meg kell győződnie arról, hogy a mosógép nincs túlterhelve. Nemcsak a ruháink nem lesznek tiszták, de az összegyűlt ruhák hamar kellemetlen szagúak és dohosak lesznek.
  • Másodszor: Ne használjon felesleges tisztítószereket, mert a gép nem fogja tudni azokat megfelelően kiöblíteni.
  • Harmadszor: a szennyest ki kell venni a mosógépből, amint a gép befejezte működését.

Kapcsolódó cikkek:

Sem ecet, sem szódabikarbóna. Forraljuk fel és öntsük le a WC-be egy éjszakán át. Még a sárga foltokkal is elbánik.

Keverd össze a két terméket, és fújd a ruháidra. A kellemetlen szagoknak nyoma sem marad.