Szereted a női regényeket? Merítsen ihletet a könyvhírekből

Ha ajándékot keresel magadnak, vagy valamelyik barátodnak, húgodnak vagy anyósodnak – íme könyvek azok számára, akik gyakran nyúlnak a női regényekhez.

Szánj egy percet és olvass!
Feleségek évek után

Néha, amikor egy romantikus könyvet olvas, valószínűleg arra gondol, hogyan nézne ki és hogyan fog élni kedvenc hősei tíz-húsz év múlva. Hogyan fog megváltozni az életük? Együtt maradnak? Vajon vita, hűtlenség vagy félreértés választja el őket? Barátok maradnak? Néha el sem tudjuk képzelni, hogy a hősök megöregednek, mi pedig velük együtt. A legsikeresebb szlovák író, Táňa Keleová-Vasilková huszonkét év után mert találkozni hősnőivel. Kultikus regényének, a Feleségeknek írt egy folytatást Feleségek évek után címmel, és abban elárulja, hogyan alakult négy barát sorsa.

Szavazz az Év Könyve 2020 olvasói szavazáson

Ugyanakkor lehetőséged van érdekes könyvdíjakat nyerni:

  • 1× könyv egész évre (24 különböző műfajú könyv)
  • 3x könyvcsomag Pravda logóval ellátott zoknival.

Kedves Emmie!

Talán a nagy szerelme még nem volt az igazi. Tizenhat évesen Emmie egy léggömböt ereszt az égbe, és vele egy cetlit a címével és a titokkal, amitől megpróbál megszabadulni. Néhány héttel később e-mailt kap Lucastól, a léggömbkeresőtől, és SMS-ezni kezdenek. Évek óta tartó barátság után Emmie beleszeret, és megsemmisül, amikor vallomás helyett esküvői meghívót kap tőle. Az esküvőjére!

Miért én?

Andrea Coddington sikeres szlovák bestseller-író női regénye, amelynek egyik témája a rák. A főszereplő Saša boldogtalan a házasságában. Elnyomja a saját férfija iránti neheztelését, de mindennek ellenére megmarad a kapcsolatban, mert kívülről nem lehet panaszra. Ahogy felrobban az első szilveszteri tűzijáték, az élete drámaian megváltozik, és félve vág neki az új évnek, egy kérdéssel, amelyre nincs válasz – Miért én? Egy eddig egészséges nő az onkológián találja magát, a pandémiás intézkedések miatt elzárva szeretteitől.

A tökéletes férj

Elmondta valaki az igazit a házasságáról? Nina Martinková határozottan nem. Szülei válása után saját bőrén tanulta meg, milyen anya nélkül felnőni. Viera Baumannovának egyetlen célja volt: nagyszerű karriert befutni. Nina meg volt győződve arról, hogy amikor férjhez megy, a férje gondoskodik a családról, ő pedig csak a gyermeknevelésnek szenteli magát. Ő és Oliver alaposan megtervezték közös életüket: először egy luxuslakás a belvárosban, a teraszon oleanderekkel, majd egy autó, utazás és végül egy gyerek. Az idill akkor ér véget, amikor Nina megtudja, hogy a férfija mással várja.

Elrabolták

Szülei tragikus halála után a főhősnő olyan élettel néz szembe, amelyre nem volt felkészülve. Súlyos anyagi gondjai vannak, ezért fizetéstől fizetésig él, és nem jár sehova, csak dolgozni. Bár nem keresett senkit, teljesen véletlenül bekerül az életébe egy vonzó férfi, akinek vele ellentétben nincs szüksége pénzre. Azonban túl tökéletesnek tűnik ahhoz, hogy megkockáztasson egy mélyebb kapcsolatot vele. Minél tovább találkozik vele, annál nyugtalanítóbb kérdéseket tesz fel magának: Dávid miért nem jelenik meg vele a nyilvánosság előtt? Hová bújik, ha hetekig nem hall rólad? És miért hallgat makacsul a munkájáról? Valóban csak a saját érdekét szolgálja, vagy többről van szó?

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche