Szivárványhús: ártalmas az elfogyasztása? A szakértő elmagyarázza a jelenséget

Fogyasszon hús ez olyasvalami, amit mi is teszünk, ha nem is mindannyian napoklegalább 1 y 3 alkalommal a héten és ha gyakrabban eszik, egy bizonyos ponton talán már észrevette, hogy vannak olyan időszakok, amikor szivárványszíneket és ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy ez a rothadás jele, vagy hogy valójában mire jó, akkor jó helyen jársz.

A tiktoker e mérnök élelmiszeripari mérnök, Rafael Carbajal ez a jel nem éppen a bomlás jele. húshanem inkább egy fizikai jelenség, amely a fénynek a test ezen részébe való bejutásával kapcsolatos. hús. Tehát tagadja, hogy veszélyes lenne az elfogyasztása.

A szivárvány a cseppből kijövő termék, a light irányt változtat a fénytörés miatt, ami a fény irányának megváltozását jelenti, amikor az egyik közegből egy másik közegbe jut. sűrűség. A fény a vízcseppbe való belépéskor és kilépéskor elhajlik, és szétválik az egyes színekre, mivel az egyes színek kissé eltérő szögben törnek meg, többek között a vízcsepp belsejében is.

Milyen szivárvány jelenik meg a húsban?

Amint azt a Rafa Carbajal a szivárvány folt vagy más színeka fény és a fehérjék terméke, és mint bizonyára tudják, ezek az izmok normális módon (…) izomrostokból állnak, de amikor másképp vágják őket, akkor érkezik a fehér fény, és ahogy a prizmáknál is történik, elkezd kölcsönhatásba lépni a fehérjékkel, és lebomlik a színeire” – magyarázza a szakértő.

Végül a tiktoker biztosít minket arról, hogy nem kockázatos így húst enni. És most, hogy már mindent tudsz, nem gondolhatod azt, hogy az ilyen „hibás” hús a rossz körülmények között van.Az egyetlen módja annak, hogy abbahagyjuk a fogyasztását. A color nagyon jellemzőmert rézszínű, pikkelyszerű felületet kap.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche