Álmaid alakjának elérésére való törekvés, különösen, ha túlsúlyos, időigényes folyamat, amely áldozatot és elkötelezettséget igényel. És bár az elmúlt években divatosak voltak a nagyon kevés szénhidrát fogyasztáson alapuló diéták, egy női TikToker példája azt mutatja, hogy akár 30 kg-ot is fogyhatsz, ha főként krumplit eszel.

Fotó: pexels.com/Andres Ayrton

Felhagyott a fehérjével, és a szénhidrátot választotta

Kiki Nelson egy népszerű TikToker és Instagrammer, aki az egészséges táplálkozással és a formában tartással kapcsolatos tippjeit osztja meg az internetezőkkel a profiljában.

A nő első kézből jött rá, hogy a megfelelő étrend megvalósításával és egy kis mozgással több tíz kilogrammot lehet leadni.

Kiki azt mondja, hogy az ő esetében nem volt megerőltető testmozgás és szigorú diéta. A TikToker, aki egy ideig túlsúllyal küzdött, elismerte 14 hónap alatt 30 kilogrammot fogyott. Hogyan csinálta?

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Kiki Nelson (@plantifulkiki) által megosztott bejegyzés

Mi az 50/50 szabály?

A nő a fehérjedús étrendről a zsírszegény növényeken alapuló szénhidráttartalmú étrendre váltott. Emellett úgy döntött, bevezeti az 50/50-es szabályt, ami azt jelenti, hogy tányérjának felét a zöldségek, a többit pedig a szénhidráttartalmú termékek teszik ki.

Kiki minden nap 30-40 percet sétált, de ezen kívül más gyakorlatot nem végzett. A nő úgy véli, egy ilyen diéta és a napi fél órás séta csak akkor érheti el a hatását, ha betartjuk ezeket a szabályokat és türelmesek vagyunk.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Kiki Nelson (@plantifulkiki) által megosztott bejegyzés

A nő megosztotta rajongóival az információkat kedvenc ételéről a fogyás folyamata során. Mint kiderült, édesburgonya volt vörösbabbal. A Kiki által fogyasztott termékek többsége biotermesztésű, és az internetezőket is erre ösztönzi.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Igyon lefekvés előtt, és figyelje a súlycsökkenést

Ezek után elmegy az étvágya az édességek iránt. A csípő eltűnik, és a súly csökken