Szűrő technika a tökéletes göndör hajért. Nem megy többé fodrászhoz

Szeretne természetes termékeket hő és vegyszerek használata nélkül? Ha a válasz igen, akkor érdemes megismerni azt a vírusos trükköt, amely szenzációt kelt közösségi hálózatok. kb a szűrő technika a tökéletes göndör hajért, egy ötlet, amely furcsának tűnik, de sok felhasználó vallomása szerint csodálatosan működik, és pénzt takaríthat meg. De hogyan alkalmazzák? Az igazság az, hogy a módszer nagyon eredeti, ezért vedd figyelembe, mivel most részletesen elmeséljük.

Szűrő technika a tökéletes göndör hajért

Akárcsak látható a @ThebestFigen Twitter-fiókjában, csak göndör vagy közepesen hullámos hajra, szárítóra és konyhai szűrőre van szüksége. A szűrő mérete és alakja az Ön preferenciáitól függően változhat, de ideális esetben kis lyukakkal rendelkezik, és elég nagy ahhoz, hogy jó mennyiségű hajat tartson, vagy valójában, ahogy a felhasználó a videójában megmutatja, az összes haja elfér benne. a sörény

Hogyan működik a szűrő technika?

A folyamat nagyon egyszerű és csak néhány percet vesz igénybe. A következő lépéseket kell követnie:

  • Mossa meg a haját, vagy nedvesítse meg alaposan vízzel. Használhatja a szokásos sampont és balzsamot, vagy alkalmazhat egy speciális terméket a göndör hajra.
  • Törölje le a felesleges nedvességet mikroszálas törülközővel vagy pamut pólót, elkerülve a haj dörzsölését vagy összegabalyodását.
  • Használjon hajformázó terméket a fürtök meghatározásához., például hab, gél vagy krém. Jól oszlassa el a hajon, a gyökerektől a hajvégekig.
  • Most lehajtott fejjel megteheti Helyezze az összes hajat a szűrőedénybe, és szárítsa meg hajszárítóval.

Ezen az egyszerű módon tökéletes fürtöket mutathatsz beés anélkül, hogy fodrászhoz kellene menni.

Azonban, sok haj eseténmindig lehet oszd szakaszokra többé-kevésbé ugyanaz és lásd mindegyiket szedjük a szűrővel. Helyezze el a szárítót körülbelül 30 cm-re, és irányítsa a levegőt a szűrő felé anélkül, hogy túlságosan elmozdítaná. Tartsa ezt a pozíciót néhány másodpercig, amíg észre nem veszi, hogy a haja kiszárad. Akkor meg kell ismételnie ugyanazt az eljárást a többi résznélamíg meg nem szárította az összes haját.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche