Találtak egy trükköt, amivel megszabadulhatsz a szúnyogoktól a szobában, és még csak ki sem kell kelned az ágyból, ráadásul ingyen van.

Az éjszakai szúnyogok a szobádban igazi kellemetlenséget jelentenek. Zümmögésükkel ébren tartanak, és amikor ingerülten felkapcsolod a villanyt, nyoma sincs nekik. Tanácsokat adunk, hogyan találd meg a szobádban megbúvó szúnyogokat, hogy végleg megszabadulj tőlük.

A nyár a szúnyogok kedvelt időszaka. Szó szerint mindenhol megtalálhatod őket, leggyakrabban a kertben, de sajnos a szobádban is, amikor egy nyitott ablakon keresztül repülnek be. Hogyan kerülhetjük el, hogy álmatlan éjszakánk legyen, és könnyen elkapjunk egy szúnyogot? Van erre egy trükkünk.

Hogyan találod meg a szobádban megbújó szúnyogot?

Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor éjszaka egy szúnyog röpköd a füled körül. Ébren tart, megfagy tőle a véred, és nem is olyan könnyű elütni egy békával. Elronthatja az éjszakádat. Eleged van abból, hogy felkapcsolod a villanyt, és hirtelen nyoma sincs a szúnyognak?

És amikor lekapcsolod és visszamész az ágyba, újra felfedezik magukat és zümmögnek a szobában? Van megoldás, hogy ne kelljen a sötétben sütkérezned egy békával, hogy végre lecsapj rá. Még csak ki sem kell kelned az ágyból! Tudd meg, hogyan tudsz pihentető alvást biztosítani, és megszabadítani a hálószobádat az elviselhetetlen szúnyogtól.

A trükk, amivel megszabadulhatsz a szúnyogoktól a szobádból

Ha szúnyogot hallasz repülni a szobában – keress egy megfelelő fényforrást. Használd erre a célra az okostelefonodat. Egyszerűen feküdjön hanyatt az ágyban, majd állítsa a képernyő fényerejét a legmagasabb fokozatra. Ezután a képernyőt bekapcsolva hagyja magával szemben.

Ezután várjon néhány percet, és vegyen néhány mély lélegzetet befelé és kifelé a képernyő felé. Így vonzod magadhoz a rovarokat. A szúnyogokat nem a fény vonzza, hanem az általunk kilélegzett szén-dioxid. A telefonod képernyője csak azért van ott, hogy segítsen a rovarok felkutatásában és elpusztításában.

Amikor egy szúnyog megérzi a szén-dioxid szagát, körözni fog a telefon fényében. Ekkor láthatod és könnyen elkaphatod. Az is előfordulhat, hogy ráül, és akkor a legjobb lehetőséged lesz arra, hogy a kezeddel, egy flip-floppal, vagy bármi mással, ami nálad van, megöld. Így nyugodtan tudsz majd aludni.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche