Tea horoszkóp: Melyik tea illik leginkább a jegyedhez? Meg fogsz lepődni

Kos (március 21. – április 20.)

fekete tea

A Kos dinamikus és energikus, és ahhoz, hogy megbirkózzanak a mozgalmas napokkal, szükségük van egy kis italra, hogy energiát adjon nekik. Mi jobb választás a fekete teánál? Gazdag koffeinben, és a kávé érvényes alternatívája.

Bika (április 21. – május 21.)

Angol reggeli tea

A Bika mindig valami hagyományosra törekszik, és ez így van az italokkal is. Az angol reggeli tea a megfelelő neki. Megnyugtatja, és kifinomultnak is érzi magát.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Valerian tea

Az Ikrek szeretik az aktív és dinamikus életet, mert félnek a legjobban az unalomtól. De egy nehéz nap végén szeretnének kikapcsolódni, ezért érdemes gyógyteákat inni lefekvés előtt. Különösen a valerián tökéletes nekik: nyugtató és nyugtató, álmatlanság ellen kiváló.

Rák (június 22. – július 22.)

Kamilla tea

A rák nagyon érzelmes jel, és ha találkozik valamivel, ami nem illik hozzá, azonnal szenvedni kezd, és ideges lesz. A legnagyobb feszültség a hasban halmozódik fel, a kamillatea segíti a Rák születésűek ellazulását.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Gyömbér tea

Az Oroszlán merész jegy, született uralkodó és szereti a merész ízeket. Inkább gyömbéres teát kell részesítenie. Nem csak azért, mert enyhén fűszeres, hanem stressz és fáradtság ellen is ideális.

Szűz (23.8. – 22.9.)

Kardamom tea

A Szűz nagyon racionális jegy, nem ragadja el az ösztön, mindig igyekszik a legjobbat választani magának és egészségének. A tökéletes gyógytea ehhez a jelhez? kardamom. Segít köhögés, megfázás, influenza ellen, és ideális az alak helyreállításához.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Csalán tea

A Mérleg az állatöv jegye, akinek a legjobban fontos a vonalvezetése és a fizikai megjelenés, ezért mindenféle eszközzel próbálkoznak, hogy formában maradjanak. A csalántea tavasszal különösen alkalmas a Mérlegek számára.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Narancshéj és virág tea

Bár a Skorpió szereti a jó, kalóriadús ételeket, igyekszik természetes eszközökkel fitten tartani magát. Az immunitás erősítésére és az elhízás ellen kiváló tea a narancshéjból és virágokból készült tea.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Egzotikus gyümölcs tea

A Nyilas nagyon szereti az egzotikus ízeket, még ha italról van szó. A legspecifikusabb gyümölcsteákat keresi, hogy emlékezzen világ körüli utazásaira, és élvezze a meglátogatott helyeken megkóstolt ízeket.

Bak (december 22. – január 20.)

Passiógyümölcs tea

A munkanap végén hazatérés az a pillanat, amit a Bak a legjobban szeret. Bármit megtenne, hogy oldja a felgyülemlett feszültséget, de leginkább a gyógytea ivása segítene rajta. A golgotavirág megnyugtatja az idegrendszert és általában oldja a feszültséget.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Zen gyógynövény tea

Az egyik dolog, amit a Vízöntő egyszerűen nem bír el, az a stressz, ami tönkreteszi dinamikus és kalandos napjait. A megnyugtatás érdekében a Zennek gyógyteát kell innia, például mályvából. Ily módon a Vízöntő megtisztítja magát a stressztől, és megfelelő energiához jut.

Halak (február 21. – március 20.)

menta tea

A Halak romantikusok és álmodozók. A Rybében élők órákon át gyönyörködtek a csodálatos panorámában, talán egy csésze teával a kezükben. Mi a legmegfelelőbb nekik? Minty. Se nem túl keserű, se nem túl édes, és minden alkalomra tökéletes, az ébredéstől az esti pihenésig.

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche