Tedd meg ezt a 8 dolgot, és az otthoni pénz úgy fog folyni, mint a folyó

Ha azt szeretné, hogy a pénz az otthonában úgy folyjon, mint a folyó, meg kell változtatnia néhány tárgy helyét otthon. Jó ezt a 8 dolgot megtenni, hogy felszabadítsa a pénzáramlást, és hagyja, hogy az Önhöz áramoljon. Íme, kik ők:

1. Mikor kérjen emelést és vegyen fel kölcsönt

Ha előléptetést szeretne kapni, a legalkalmasabb nap az ebéd előtti vagy utáni szerda. Ha kölcsönre van szüksége barátoktól, a legjobb, ha kedden kéri tőlük. A reggel az az idő, amikor adni vagy kölcsön kell adni, mert az este végrehajtott pénzműveletek pusztuláshoz vezetnek.

2. Hagyja, hogy a fizetés vagy a profit üljön egyik napról a másikra

Ha tisztességes összeget keresett, ne rohanjon azonnal elkölteni, és ne ossza szét egy részét. Hagyja otthon a teljes mennyiséget egy éjszakára, így idővel elkezdhet összegyűlni. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a pénz a bankkártyáján van.

3. Ne add kölcsön ezeket a dolgokat a szomszédaidnak

Ne adj kenyeret, sót a szomszédoknak, mert a néphit szerint anyagi biztonsága elhagyja otthonát.

4. Ne tisztítsa meg kézzel az asztalon lévő morzsákat

Nem jó ötlet kézzel megtisztítani az asztalon lévő morzsákat. A nyomor és a szegénység szimbóluma. Vásároljon ehhez habverőt vagy más eszközt.

5. Ne tartson pénzt szakadt vagy régi zsebekben

Ellenőrizze, hogy van-e pénze azokban a ruhákban, amelyeket már nem visel. Vegye ki őket, és tegye a táskájába. Nem jó, ha régi és kopott ruhákban, szakadt zsebekben viszed vagy tárolod a pénzt és az értékeket.

6. Pénz egy üres pénztárcában

Mindig tartson filléreket és érméket a pénztárcájában. Ne tegyen bankjegyeket üres pénztárcába.

7. Ne lopd el mások boldogságát

Ha tisztességtelen vagy erkölcstelen módon keres pénzt, valaki más pénzét találja, vagy elszakadt bankjegyei vannak, ne tartsa a pénztárcájában. A legjobb, ha gyorsan elköltjük, vagy a szegényebbeknek adományozzuk.

8. Mindig tarts otthon egy nagy számlát

Otthon meg kell találnia egy helyet egy nagy bankjegy tárolására – nem számít, hogy levában, euróban, dollárban vagy más pénznemben van-e. A nagy számla energiával tölti fel házát és bevételt vonz.

Olvass tovább:

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche