Tegye fel a vízforralót, és 5 perc alatt készítse el ezeket a citromos fánkokat, amelyekben minden van, ami jó.

Új munkahét kezdődött, és nincs is jobb, mint egy finom, ízletes és olcsó desszert a keddi napokhoz. Ma arra invitáljuk Önöket, hogy készítsenek citromos fánk.

Alacsony szintű bonyolultsággal, és alkalmas azoknak, akik első lépéseiket teszik a konyhában, valamint a konyhai szakértők számára, ideális az Ön uzsonnájához. Mire van szüksége?

Ahhoz, hogy as citromos fánk, a következő hozzávalókra lesz szüksége: 1 tojás, 3 evőkanál natúr joghurt, 3 evőkanál cukor, reszelt citromhéj és 7 evőkanál kovászos liszt.

Ha az elemek készen vannak, tegyük őket egyenként egy tálba vagy tálbaAddig keverjük, amíg teljesen homogén és sima állagú nem lesz.

Másrészt a Maty Cocina szerint készítsünk elő egy serpenyőt forró olajjal, és egy pipettás zacskó segítségével töltsük meg a tésztával a citromos fánkok és helyezze el az adagokat a kívánt méretben. Ennél a lépésnél nagyon fontos, hogy az olaj forró legyen, bár a hőfok csak minimális legyen, hogy ne égjen meg a készítmény, és tökéletes eredményt érjünk el.

Miután megsültek, helyezzük őket egy papírral ellátott tányérra, hogy a felesleges olajat eltávolítsuk, és az édes receptnek a végső simítást cukormázzal adjuk meg, amely tökéletes kiegészítője a kifejezett készítménynek, amelynek senki sem fog tudni ellenállni.

Végül pedig tálalhatja a citromos fánkot szeretteinek, és lepje meg őket a délutáni nassolás során kedvenc főzetével, vagy ha a csapat pajtás, ez a recept tökéletes arra, hogy párosítsuk és megosszuk a barátainkkal a beszélgetést. Félre mered tenni a rutint és kihasználod a hétfőt, hogy elkészítsd ezt a receptet?

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche