Tegyél egy citromot a mosogatóba és oldd meg a szlovák családok problémáját

Mit tegyünk, ha bűzlik a mosogató? Sokan nyúlnak speciális termékekhez, de én helyette valami egészen mást használok. Egy szelet citrom két napig elég nekem. Nézd meg, milyen hatása lesz, és miért érdemes kipróbálnod ezt a módszert.

A citrusféléknek és különösen a citromnak számos pozitív tulajdonsága van, amelyek segíthetnek a mindennapi tisztálkodásban. Nem mindenki tudja, hogy egyetlen szelet ebből a gyümölcsből segíthet megoldani a problémát. Tegye hát a mosogatóba, és győződjön meg róla saját maga. Én egyszer kipróbáltam, és most már el sem tudom képzelni, hogy másképp csináljam. Milyen módszer ez? Itt egy tipp.

Tegyél egy szelet citromot a mosogatóba. A makacs probléma magától eltűnik.

A mosogató lefolyója gondos ápolást és rendszeres tisztítást igényel. Gyakran hagyatkozunk a boltban kapható speciális készítményekre, és nem tudjuk, milyen gazdagság rejtőzik a gyakran otthon lévő ételekben. Ezekkel sok fáradság, fáradságos súrolás és bonyolult technikák nélkül megszabadulhatunk a szennyeződésektől. Ebben az esetben a kedvenc citromod vagy narancsod is megteszi a hatását.

Helyezz egy szelet citromot vagy narancsot a lefolyó kosara alá. Az enyhe sav gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket, a héjból származó illóolajok pedig kioltják a bentről érkező kellemetlen szagokat. Arra azonban ügyeljen, hogy a gyümölcsöt időnként frissre cserélje, mielőtt romlani és rothadni kezd. Csak kétnaponta tegye ezt meg.

Hogyan lehet a lefolyót eldugítani? Használj asztali sót

Ha eldugult mosogatóval küzdesz, próbálj ki egy házi módszert, hogy enyhítsd a problémát, mielőtt vízvezeték-szerelőt hívnál. Egyszerűen öntsön fél csésze sót a lefolyóba. Ezután öntsön bele körülbelül 1 liter forró vizet a vízforralóból. Nemcsak a csövet szabadítja meg a dugulástól, de a szagtól is megszabadul. Ezt a trükköt megelőzően is alkalmazhatod, például havonta többször is. A jobb eredmény érdekében a sót félig-meddig szódabikarbónával is kombinálhatod.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche