A cipőből áradó kellemetlen szag gyakori probléma. Szerencsére hatékony házi szerek léteznek ellene. Tudja meg, hogyan szabadulhat meg gyorsan a kellemetlen cipőszagtól.

A kellemetlen cipőszag nem csak az olcsó, mesterséges anyagokból készült cipőket érinti. A probléma bárkivel előfordulhat, de nem kell a gyógyszertárban vagy a patikában kapható drága szerekhez nyúlnunk, ha kezelni akarjuk. Az otthoni jogorvoslatok ugyanolyan hatékonyan működnek.

Hogyan szabaduljunk meg a kellemetlen cipőszagtól? Ahelyett, hogy a szemétbe dobnád, tedd a cipődbe, és megoldod a problémát

A büdös cipő a túlzott lábizzadással jár, de nem ez a szabály. Előfordul, hogy a cipő kellemetlen szagot áraszt és a nem megfelelő nedvességelnyelő talpbetét lehet a hibás.ami elősegíti a baktériumok szaporodását. Szerencsére van egy okos trükkennek a problémának a leküzdésére. Hogyan?

Nos, csak tegyen szárított kávézaccot a cipőjébe, és hagyja ott egy éjszakára. Csak ne feledje, hogy a cipő belseje nem lehet nedves, mert a talpbetét elszíneződhet. A kávézacc természetes frissítőként fog működni, és felszívja a felesleges nedvességet.

Házi szerek a kellemetlen cipőszagra. Szükséged lesz teára vagy szódabikarbónára

Egy másik módja a kellemetlen cipőszag kezelésének a következő szódabikarbóna használata. Csak öntsünk két teáskanál szódabikarbónát minden cipőbe, és hagyjuk ott egy éjszakán át, majd reggel alaposan távolítsuk el a maradék port. Tulajdonságainak köszönhetően a szódabikarbóna felszívja a kellemetlen szagokat és eltávolítja a nedvességet, így megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A teafilterek hasonlóan működnek – tegyen két-három teafiltert a cipőjébe, hagyja ott egy éjszakán át, és megszabadul a kellemetlen szagtól.

Kapcsolódó cikkek:

Dobj néhány szemet a sószóróba. Gyorsan rá fogsz jönni, hogy ez egy remek ötlet volt.

Fogj egy krumplit, egy csipet sót, és töröld ki a serpenyőt. A hatás meg fog lepni