Tegyél WC-papírt a szekrényedbe a ruháiddal. Így véded őt

Sietsz az öltözködéssel? Akkor elég valószínű, hogy a bevált ruhaválasztási módszert követi, és azt a darabot viseli, amelyik a kupac tetején van. Ez nagyon hamar oda vezet, hogy a kupac alsó szintjein lévő ruhák nem kapnak fel, és kellemetlen szagúak lesznek. Tanácsot adunk a megoldáshoz.

Rosszul szellőző gardrób

Nem öltözünk fel naponta ötször és a beépített gardróbokat is szeretjük. Ekkor a ruhák olyan helyen vannak, amely nem természetes szellőzést biztosít. És egy kellemetlen statisztika érvényes, az embernek valójában csak a tulajdonában lévő ruhák 15-20%-ára van szüksége. A többi darab többnyire csak hever a szekrényben, akár a kupacok alján, akár a szekrény felső polcain. Hamarosan kellemetlen szagot éreznek, és a szag gyorsan átterjed a gyakran viselt és mosott darabokra.

Szagelnyelő

A túl sokáig tárolt ruhanemű, a levegőt nem keringtető vagy az enyhe maradék nedvességgel összehajtott ruhanemű egy idő után megszűnik a szaga. Ennek elkerülése érdekében tegyen néhány tekercs WC-papírt a szekrénybe. Képesek felszívni a nedvességet, és a nedvességgel együtt elnyelik a kellemetlen szagokat is. Rendszeresen dobja ki és cserélje ki a tekercseket, biztosan érezni fogja rajtuk a beszorult nedvességet.

Tekercs légfrissítőnek

Természetesen vásárolhat parfümöt a ruháihoz, használhat jó minőségű öblítőt, vagy helyezhet el szappanokat a polcokra. Ha azonban egy tekercs vécépapírt használ, megsokszorozza annak előnyeit. Amellett, hogy felszívja a nedvességet, kellemes aromát is bevihet a szekrénybe. Csak cseppents rá néhány csepp illóolajat. Válassz lágy és természetes illatokat. Ne felejtsen el parfümös és dezodoros ruhát viselni, hogy az illatok ne legyenek túl erősek.

Használjon szódabikarbónát az erős illatért

Ha van polc a ruhái mögött, kipróbálhatja a szódabikarbóna trükköt. Tegye a szódabikarbónát egy kis tálba, és hagyja a polcokon. A szóda szagsemlegesítőként fog működni.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche