Tegyen egy pohár vizet és sót a nappaliba, és nézze meg, nincs-e rossz energiája

Ha azt szeretnéd, hogy a rossz energia távol maradjon tőled, elég egy pohár sós víz. Ez egy régi, de bevált módszer, amely nagyanyáink korától megmaradt. És tényleg segít.

Köztudott, hogy az otthon az a hely, ahol mindenki a legbiztonságosabbnak érzi magát. Itt az ember élvezi a családias hangulatot és melegséget. Egy hosszú és nehéz nap után sokan szeretnének hazatérni, ahol megpihenhetnek és erőt gyűjthetnek a következő napra.
Egyes esetekben azonban nem érezzük jól magunkat otthon, sőt még jobban megerőltethetjük magunkat. Ennek oka a felhalmozódott rossz energia, amely megtelepedett a házban. Mindez kihat a hozzátartozóinkkal fenntartott kapcsolatainkra is, hiszen egyre gyakoribbá válnak a viták, amelyek konfliktusokká, botrányokká fajulnak. Mindez megterhel minket, és extra idegessé tesz bennünket.

Ha ellenőrizni szeretné ezt a negatív mérgező energiát az otthonában, és meg akarja tisztítani és eltávolítani, van egy nagyon egyszerű módja. Ez a sónak és a víznek köszönhetően történik.

Ehhez egy evőkanál tengeri sóra és egy üveg fehér ecetre van szüksége. Öntsük az ecetet a pohárba, és adjunk hozzá egy kevés vizet. Tegye bele a sót, és hagyja a poharat nehezen elérhető helyen.

Ott kell maradnia legalább egy napig. Ezután nézze meg a felületét. Ha azt veszi észre, hogy só lebeg a vízben, ez a negatív energia felhalmozódásának jele. majd ismételje meg ugyanazt a szertartást. Amint meglátja a sót a pohár alján, otthona tiszta lesz, és ismét elmerülhet a békében és a csendben.
Fontos, hogy eltávolítsuk a negatív energiákat, mert nyugtalannak és depressziósnak érzi magát.

Ha azon töpreng, hogyan tud ilyen energia ismét behatolni otthonába, akkor ezt valamilyen külső hozó – szomszéd vagy vendég – okozhatja, és ezután otthon marad. A rossz energia ínséghez, feszültséghez és depresszióhoz vezethet, ezért fontos, hogy mielőbb megszabaduljunk tőle.

Olvass tovább:

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche