Télen mindig a zsebemben hordok egy golyót alufóliából: csodákra képes!

Télen sapkát hordunk, és természetesen a haj nagyon gyakran felvillanyozódik, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen „varázslatos” eszközökkel tudod megelőzni ezt a kellemetlen problémát. Kiderült, hogy minden nagyon egyszerű: csak mindig legyen a zsebében egy golyó alufólia.

Először is tépj le egy darab alufóliát, és tedd végig a hajadon felülről lefelé. Az eredményt azonnal észreveszi. Természetesen egy ilyen eszköz csak vészhelyzetben segít, de nem szünteti meg a haj villamosításának okát.

Lehet, hogy rengeteg videót láthattál már a közösségi médiában az alumíniumfólia előnyeiről a szálló hajra. A @laurentpreble által a TikTokon közzétett videót több mint 8,3 millió alkalommal nézték meg:

Néhány perc elteltével a haj sokkal simábbá és „engedelmesebbé” válik. Állítólag az alumíniumfólia is segít csökkenteni a göndörödést. Tudományosan bizonyított, hogy rövid távú és valóban hatékony módszer. Mivel a fóliában lévő fém vezető, eltávolítja az elektromos töltést. Csak rövid ideig működik: körülbelül egy óra múlva a hatás eltűnik. Egy ilyen eszköz azonban néha igazi életmentővé válhat. Ezért érdemes mindig alufóliát tartani a kabát zsebében. Soha nem tudhatod, mikor lesz rá szükséged.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche