Természetes csoda néhány koronáért, gyógyítja a pikkelysömör, ekcéma és egyéb problémák

Ez a természetes gyógymód sok kellemetlen problémára ad enyhülést. Csak alkalmazza megfelelően, és hamarosan megfelelő megkönnyebbülést fog érezni. A pattanásokat, ekcémát vagy kiütéseket leggyakrabban bakteriális fertőzés okozza.

Ha azonban Ön is hasonló problémákkal küzd, nem feltétlenül kell orvoshoz rohannia vagy drága kereskedelmi gyógyszereket szednie. Sőt, a teafaolaj, amely erőteljes hatása és bőrregeneráló képessége miatt vált népszerűvé, tökéletesen segíthet. Dr. Debra Rose Wilson szerint tehát csak helyesen kell használnod, és hamarosan nagyon pozitív változásokat fogsz érezni magadon.

A teafaolaj és az emberi egészség

A teafaolajat a Melaleuca Alternifolia leveleinek kivonásával nyerik, és az utóbbi években szinte világszerte népszerűvé vált. Kezdetben széles körben használták, különösen Ausztráliában, ahonnan később más kontinenseken is elterjedt.

Akkoriban leginkább a bőrön használták, a gombás és bakteriális fertőzések megszüntetésére, amelyek egy sor súlyos tünethez vezethetnek. Továbbá akkor antiszeptikumként is működött, és a gyulladásokkal is nagyon könnyen elbánik.

Számos olyan betegség is van, amelynek gyógyításában a teafaolaj napok vagy hetek alatt segít. A bakteriális fertőzéseken kívül nagyon jól megbirkózik a kiütésekkel, az arcpattanásokkal, a pikkelysömörrel, a száraz bőrrel, a fülfájással, a légúti fertőzésekkel, a rossz lehelet, a fekélyekkel, az influenzával és az égési sérülésekkel.

Ahogy a WebMD is beszámol róla, a haj egészségét és szépségét is elősegíti, és megakadályozza a hajhullást, amennyiben rendszeresen alkalmazza a fejbőrén.

Alkalmazása egyszerű

A teafaolaj tényleges alkalmazása sem nehéz. A legtöbb esetben csak keverd sima vízbe, majd vidd fel a szükséges területekre – például masszírozd az oldatot a hajadba, alkalmazd az arcodon lévő pattanásokra vagy a lábadon lévő égési sérülésekre.
Kiválóan eltávolítja a szemölcsöket (nem több napig) és a fülben lévő fájdalmas gyulladást is.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche