Tiszta és ne romoljon: hogyan lehet megszabadulni a szénlerakódásoktól a serpenyőn

Tiszta és ne romoljon: hogyan lehet megszabadulni a szénlerakódásoktól a serpenyőn

A serpenyőt minden használat után alaposan meg kell tisztítani. De ne aggódjon, ha elhanyagolta ezt a szabályt, és most a serpenyője nem tűnik túl vonzónak. egy érdekes és praktikus módszerrel távolíthatja el a szénlerakódásokat, amelyről a HOCHU.UA cikkében részletesebben beszélünk.

Még a tapasztalt háziasszonyok számára is fárasztó feladat lehet egy serpenyő tisztítása. Könnyebbé és hatékonyabbá teheti ezt a folyamatot, ha használja a következő life hacket. Ehhez normál rizsre lesz szüksége.

Tegyünk egy kis barna rizst a serpenyőbe, és öntsünk rá meleg vizet, amíg teljesen el nem fedi. Hagyja állni néhány percig, hogy a gabona magába szívja a kormot. Spatulával vagy fakanállal keverje meg a rizst, majd dobja ki, és öblítse le a serpenyőt vízzel. A dara felszívja a kormot, így a serpenyő tisztább lesz, mint valaha.

Ha makacs koromfoltokkal küzdünk, érdemes fokozni a rizs tisztító erejét. Ehhez adjon enyhe mosogatószert a vízhez. Ez a kombináció olyan hatékony megoldást hoz létre, amely még a legmakacsabb korommaradványokkal is megbirkózik. Hagyja állni a keveréket néhány percig, majd tisztítsa meg a serpenyőt.

Korábban azt is elmondtuk, mit tegyünk, ha. Ezek a legegyszerűbb módszerek segítenek gyorsan eloltani a lángokat.

Fotó: freepik.com

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche