Tiszták lesznek, mint egy étteremben: tippek, amelyektől mindig ragyogni fog a szemüveg

Tiszták lesznek, mint egy étteremben: tippek, amelyektől mindig ragyogni fog a szemüveg

Minden otthoni lakoma a szekrényből éppen kivett edények tisztaságának ellenőrzésével kezdődik. Bár a színes minták miatt előfordulhat, hogy a tányérokon nem látszik, szabad szemmel is észreveszed a port és az ujjlenyomatokat a szemüvegen. Hogyan tegyük újra ragyogóvá az üvegedényeket – a HOCHU.UA cikkében elmondjuk.

Amikor felemel egy poharat valaki egészségére, jólétére és békéjére Ukrajnában, biztos akar lenni abban, hogy ragyog, akárcsak egy étteremben. Meg fogsz lepődni, de ezt a hatást csak két olyan összetevő segítségével érheted el, amelyek biztosan megvannak otthon.

Számos szabály létezik a létesítményekben történő mosogatásra, különösen a poharakra és a borospoharakra. Mivel a mosószer nemkívánatos csíkokat és foltokat hagy rajtuk, természetes termékekkel, nevezetesen ecettel és szódával helyettesítik.

Annak érdekében, hogy pohara csillogó tiszta legyen, adjon ecetet vagy szódát a vízhez, áztassa be az üvegedényt ebben az oldatban, és egy idő után alaposan öblítse le. A régi kosznak nyoma sem marad!

Korábban azt is elmondtuk, milyen egyszerű. Ezekkel a lifehackekkel ez a folyamat élvezetes lesz, és lehetővé teszi, hogy mindössze 5 perc alatt megbirkózzon a rengeteg étellel. Próbáld ki!

Fotó: freepik.com

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche