Tisztítsa meg az üveget a zuhany alatt és a sütőben! Egy trükk szivaccsal és tablettával a mosogatógéphez

Súrol, takarítasz, de nem vagy elégedett az eredménnyel? Próbálja ki mosogatógép tablettával.

Hogyan tisztítsuk meg az üveget a zuhany alatt?
A trükköt, hogyan kell mosogatógép-tablettával megtisztítani az üveget a zuhany alatt, egy ausztrál nőtől származott, aki a „Mums Who Clean” ausztrál Facebook-csoportban dicsekedett „felfedezésével”. Az ötletet nagy lelkesedéssel fogadták.

Először is javította a nagyobb szivacsot a felületek mosásához – egy kis lyukat vágott a közepén, hogy elférjen benne egy mosogatógép tabletta. Mielőtt elkezdené a súrolást, nedvesítse meg az üveget a zuhany alatt. Ezután dörzsölje át az üveget az előkészített szivaccsal és tablettával – el lesz ragadtatva az eredménytől.

Ezt követően további szennyezett felületek is bekerültek a csoportba, amelyeken a szivacstrükköt, amiben a mosogatógép tablettát rögzítik, meg lehetett tisztítani – ezek a koszos ablakok, a sütőben lévő üvegek és a sütőben lévő fémrács.

A mosogatógép tabletta a következőkre is használható:

A szemetes kitakarítása

A büdös és beragadt szemeteskukát tökéletesen megtisztítják ezek a tabletták. Töltse meg a szemeteskukát vízzel, és 1 tablettát dobjon a vízbe. 30 percnyi működés után kiöntheti a vizet, és a kosarat ruhával kimoshatja. Meg fog lepődni a tisztaságán.

Kültéri bútorok karbantartása

A kerti bútorokat mosogatótablettával is tisztíthatja. Először oldja fel a tablettát vízben. Ezután tisztítsa meg a bútorokat egy ilyen vízzel átitatott ruhával, hogy eltávolítsa a port és a sok apró szennyeződést.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche