Titkos trükk a szép hajért: adj zúzott aszpirint a samponodhoz, és meglátod a különbséget!

Nem véletlenül mondják, hogy a haj a szépség koronája. Ez azonban csak akkor igaz, ha haj egészséges, vastag és fényes. Van egy titkos trükk, amivel javíthatod a hajad minőségét, felgyorsíthatod a növekedést és nem kerül plusz pénzedbe. Ahogy a portál állítja , egy klasszikus sampon és egy közönséges aszpirin is elegendő. Ez a kombináció felgyorsítja a haj növekedését is…

A trükk az, hogy az általában használt samponhoz (lehetőleg olyanhoz, amelynek semleges pH-ja van) adjunk zúzott aszpirint. Ettől egészségesebb, fényesebb lesz a sörényed, és a hajvégek sem fognak göndörödni. A hajad gyorsabban fog nőni!

Eljárás:

Minden 100 ml samponhoz 3 aszpirin tablettára van szükségünk. Tegyük őket mozsárba, és törjük porrá (vagy törjük össze egy kanállal). Öntsük a port a samponos flakonba, és alaposan rázzuk fel. Hagyd állni egy éjszakán át, és csak másnap kezdd el használni.

Vigye fel az elkészített sampont a hajtövektől a hajvégekig gyengéden masszírozva, és Ismételje meg ezt a folyamatot hetente legalább 1 alkalommal. Az eredmény sokkal hosszabb, szebb haj, töredezett hajvégek nélkül. Érdemes kipróbálni ezt a módszert!

Az aszpirin előnyei a samponban

Ez a kombináció azért működik igazán, mert az aszpirin eltávolítja az elhalt sejteket és a szennyeződéseket, lehetővé téve a tápanyagok jobb felszívódását. Ezenkívül a benne található szalicilsav, serkenti a vérkeringést és oxigénnel látja el a szőrtüszőket.ezáltal elősegíti a haj növekedését. Az aszpirin gyulladáscsökkentő és gyógyító hatással is rendelkezik.

Figyelmeztetés: Ha kellemetlen érzést, viszketést vagy égő érzést tapasztal a kombináció alkalmazása során, azonnal öblítse le és hagyja abba a használatát.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche