Tizenéves lány († 17) rizskenyeret evett, hirtelen halál: Anya igazságot követel!

A napló szerint Hollie búcsúzóul megcsókolta kistestvéreit, és elhagyta birminghami otthonukat egy helyi étterembe, ahol részmunkaidőben dolgozott. Ez volt az utolsó alkalom, hogy a szerető anya, Kerrie Stokes élve látta a lányát.

A nyomozók szerint Hollie egy barátja házában esett össze, miután rizses szendvicset evett az étteremben. Az uzsonna diót tartalmazott, ami provokálta a lányt súlyos allergiás reakció.

A rendőrség eleinte egy nőt tartóztatott le gyilkosság gyanújával, de mostanra lezárták az ügyet. De Kerrie fellebbezett, és megfogadta, hogy a végsőkig küzd a nyomozás újraindításáért. „Szörnyű és méltatlan halált halt, mielőtt még kórházba került volna. A barátja kertjében halt meg, ennyi volt a baj. Családként válaszokra van szükségünk és az igazságra, hogy ez hogyan történhetett meg. Úgy érezzük, ennek így kell lennie. teljes körűen kivizsgáltuk. Csalódottak vagyunk” – mondta Kerrie szomorúan.

Az elkeseredett anya CCTV-felvételekre hivatkozva sürgette a rendőröket, hogy nézzék meg újra a fő bizonyítékot. A helyi újságírók által látott rendőrségi akta szerint úgy tűnik a videón az látható, ahogy Hollie megkérdezi az étterem vezetőjét, hogy a rizses szendvics tartalmaz-e diót, amire láthatóan nemet mond. A nő, aki azóta munkahelyet váltott, azt állítja, hogy Hollie megkérdezte, hogy van-e benne hús, mivel ő vegetáriánus, és nemet mondott a tinédzsernek.

„Amikor megkapta az állást, azt mondtuk neki: „Ne légy olyan hülye, ott nem dolgozhatsz, dolgoznak dióval, kagylóval stb.” Azt mondta: „A menedzser tudja, hogy allergiás vagyok, ne aggódj miatta. Csak telefonos rendeléseket veszek fel. Évekig védtük, tudtuk, hogy allergiás, és három hónapon belül az életébe került.– tette hozzá a megsemmisült anya.

A halál okát előzetesen anafilaxiás sokkként állapították meg, a teljes vizsgálat januárban kezdődik. „A nyomozás az áldozatok felülvizsgálati jogának hatálya alá tartozik, ezért nem lenne helyénvaló kommentálni, amíg le nem zárult, de a megfelelő időben megtesszük” – mondta a West Midlands-i rendőrség szóvivője.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche