Trükk a ház illatosításához porszívóval

Nem számít, mennyi időt áldoz arra, hogy otthona tisztán tartsa, ha nincs jó illata, valószínűleg nem fog ugyanúgy élvezni. Szerencsére vannak trükkök a probléma megoldására, és az egyik legjobb az illatosítsd be a házat eggyel.

Igen, bár nehéznek tűnik elhinni, a porszívó a legnagyobb szövetségese lehet, ha ezeknek az alapoknak az egyikéről van szó. Csak néhány részletet kell ismernie ahhoz, hogy terei olyan illatúak legyenek, mint még soha, és ami becsülendő, gyakorlatilag munka nélkül.

Hogyan illatosítsuk be a házat porszívóval?

Az első dolog, amit tudnia kell, hogy ez semmiképpen sem veszélyes eljárás, és nincs kockázata annak, ha otthon végzi el. A kulcs a nagyban van a porszívó által kibocsátott levegő mennyisége kiüríti, miközben összegyűjti a szennyeződést a padlóról, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőle.

Nem kell zseni ahhoz, hogy ezt megértsük ha a kifújt levegő illatosodik, Automatikusan beszerzünk egy házi készítésű légfrissítőt. Tehát a titok az, hogyan tudjuk a porszívót beillatosítani a szobákban, miközben eltávolítjuk a szennyeződéseket.

Mindenekelőtt meg kell győződnie arról, hogy a tartály, amelyen keresztül a kiürítendő levegő áthalad, teljesen tiszta. Másképp, vegye a fáradságot a tisztítással vagy a törmelék és a légfrissítő kombinációja tönkreteheti a porszívót.

Ha ez megtörtént, már csak egy kendőre vagy bármilyen más mosható és ellenálló anyagra van szüksége, hogy tovább tartsa. Nedvesítse a választott aromával, legyen az folyékony vagy olajos, a klasszikus tisztítóillatokat választva. A citromot, a fahéjat vagy a levendulát ajánljuk, hogy hármat említsünk, de számos alternatíva közül választhat.

Robotporszívókhoz is alkalmas

A jó hír az, hogy a törlőkendők, és így az imént leírt trükk is kompatibilisek a robotporszívókkal. Függetlenül attól, hogy milyen típusú porszívó van otthon, Néhány másodperc alatt illatosítja otthonát.

Ha a porszívónak van egy zacskója vagy doboza, amelyben tárolja a munka közben felszívott törmeléket, akkor megspórolhat egy lépést otthona takarításában, olyan aromát adva neki, amely azonnal békét és nyugalmat közvetít. Ne feledje azonban, hogy hetente legalább egyszer ürítse ki a tartályt, és mossa ki a törlőkendőjét, vagy cserélje ki egy újra.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche