Trükkök spekáčekkel: Vágd fel így, gyönyörűen megsül és lédús lesz belül

A nyári vakációt régiónkban nehéz lenne megtenni burritosütés nélkül. Gyakran egy idilli finomság, amelyet közvetlenül a természetben készítenek, ahol a legjobban ízlik! Ha úgy gondolja, hogy a burritók pirításával semmi baj, akkor téved. A legjobb eredmény alapja a kolbász sütésének és szeletelésének helyes technikája.

Forrás: Youtube

Kívül fekete, belül nyers? Hiba!

Ez a hiba az egyik leggyakoribb, és érdemes elkerülni. A lényeg, hogy élvezd és megfelelően élvezd a sütést. Akár kreatív is lehet vele, és többféleképpen vághatja a pogácsákat. Így, ha helyesen haladsz, biztosan kapsz egy finom lével teli sült finomságot. Szóval hogyan kell csinálni?

Mindig csak minőségi kolbászt

Tartsa be azt a szabályt, hogy az alap mindig egy jól megválasztott spekáček, amely csak jó minőségű gyártásból származik. Mindenképpen 70% minőségi hús, 20% szalonna és 10% víz legyen. A kolbásznak tartalmaznia kell bizonyos mennyiségű disznózsírt és alapvető fűszereket is. Gluténnel és keményítővel biztosan nem szabad kiegészíteni. A legjobb, ha bevált gazdáktól vásárol.

Hogyan kell megfelelően sütni

Kerülje a forró lángot és a füstöt, nehogy fekete, sületlen brikett legyen a vége. A spekáček megfelelően megsül a forró levegő hevében. Csak így lehet tökéletesen főtt és sült finomságot elérni. Ezért a burritókat mindig a lángok tetejétől kb. 10 cm-re sütjük, aminek köszönhetően soha nem fognak megfeketedni. Mérettől függően a sütés körülbelül 15 percig tart. Folyamatosan forgassa meg a burritókat, hogy minden oldalukon egyenletesen süljenek meg. Ennek köszönhetően arany árnyalatot fog elérni.

Egy utolsó tipp

Közvetlenül a sütés befejezése előtt a kolbászt minden oldalról rövid időre a lángok közé emeljük. Ennek köszönhetően a kivágott részek megsülnek, a szalonna pedig tökéletesen ropogós lesz. És hogyan lehet burritót vágni?

A sündisznó klasszikus

Mindig használjon kellően éles kést a burritók vágásához, nem csak jobban fog dolgozni, de a kolbászt sem fogja csúnyán eltépni. Minden burritóra készíts kis rácsokat, amitől csodálatosan ropogós lesz. Ügyeljen azonban a közvetlen tűzre, hogy a csiszolt gyémántok vagy téglalapok ne égjenek el.

Vonzó spirális szabás

Ez a módszer is nagyon egyszerű, de kicsit érdekesebbnek tűnik. Nem kell mást tennie, mint egy kést vágni a sorja hegyén, és egy vágással fokozatosan körbevezetni a másik végére. Ebben az esetben előnyös, ha a burritót a hegyeken keresztül szúrja át.

Spirál a másodikhoz

Az előző vágást még „körbe” tudod „hűteni”. Miután elkészítettük a fent leírt vágást, ugyanígy, de az első vágásra merőlegesen vágjuk fel a szalonnát. A cukrászda gyönyörűen kinyílik sütés közben.

Vágja le a polipot

A gyerekek különösen szeretik az így vágott spekáčeket! Egyszerűen vágja be az egyik hegyet keresztben a rácsba, és végezzen néhány sekély vágást a kerület mentén. Így polipfejet kapsz. Vágja le a másik végét, mint egy klasszikus „sün”, csak mélyebben, így csápok keletkeznek. Szúrjuk a nyársat a felső részbe, ahol a képzeletbeli fej van.

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche