Tudod miért kell havat kenni a habcsókra, mielőtt fóliában használnád? Zseniális trükk, amely megkönnyíti és zökkenőmentessé teszi a munkáját

Habos habcsókot, kókuszt, macaront vagy egyéb finomságokat készít felvert hóból? Ha cukrászzacskóval dolgozik, érdemes ismernie ezt a praktikus trükköt.

A dekorációs táskák a hatékony konyhai eszközök közé tartoznak, amelyeket főként desszertek, sütemények, poharak elkészítésére, díszítésére használunk. Praktikusak és különféle formákban megtalálhatók a piacon. Nekik köszönhetően gyönyörű hóhabcsókokat, kókuszt, macaronokat, de egyéb apró havas péksüteményeket is elkészíthetünk, és nem utolsósorban felhasználjuk

A vele való munka során azonban nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne szennyezzük be a fél konyhát. Magát a zacskót is nehéz megtölteni, ha tömés vagy hó marad az egész kerületben.

Akár tapasztalt cukrász, akár csak egy zacskót kell használnia a hósütihez vagy a díszítéshez, van egy okos trükkünk, amely sokkal könnyebbé és különösen tisztábbá teszi a vele való munkát.

Hogyan ne szennyeződjünk be cukrászzsákkal való munka közben?

Az elkészített krémet vagy havat kisebb részekre osztjuk. Az egyes részeket ételfóliába csomagoljuk és hengerré formázzuk, hogy beleférjen a dísztasakba. Csavarja meg a végét, hogy a töltelék ne folyjon ki. Helyezze a hengert a zacskóba, és húzzon ki egy darab ragasztófóliát a zsák levágott végén. Vágja le a ragasztófóliát, és tegye rá a dekoratív hegyet.

Amikor a töltelék elfogy, egyszerűen húzza ki a fóliát a nyíláson keresztül, és helyezzen be egy másik előkészített hengert. Biztosan tetszeni fog neked ez az eljárás, különösen, ha szereted a rendet a sütés és a díszítés során.

Ezt az okos trükköt bármilyen cukrászzsákkal végzett munkához használhatod. A fóliába tekerhetsz havat, tölteléket és bármilyen krémet.

Egy nagyszerű útmutatót is kínálunk a francia, svájci és olasz hó előkészítéséhez:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche