Tüntesd el a vízkőfoltokat a zuhany alatt! Olyan egyszerű

A vízkőből és különféle lerakódásokból eredő fehér foltok nem tesznek jót a zuhanyfelület megjelenésének.

Megint itt van! Bosszantó zuhanytisztítás…
Ha otthon használja, akkor tudja, hogy általában sok gondot okoz a tisztítása. Mit szólna ahhoz, hogy új módszereket próbáljon ki, hogy zuhanyját újszerűvé tegye?

A sarok súrolása, mosása valószínűleg nem tartozik a kedvenc háztartási tevékenységek közé, sajnos komoly rendszerességet igényel. Hiszen a fürdőszoba az egyik fontos helyiség a lakásban, ahol sok időt töltünk. És szeretnénk azt érezni, hogy tiszta és higiénikus környezetben vagyunk. Hogyan biztosíthatjuk, hogy ne fáradjunk el annyira a zuhanytakarítással?

Ilyen is:

Zuhanyozás után először hideg vízzel öblítse le a csempét és a sarok falait, hogy az összes habmaradványt lemossák.

Utána menjen át az üvegfalakon egy üveggumival, hogy ne maradjon vízkőlerakódás az üvegen. Törölje szárazra a krómozott részeket egy törülközővel vagy ruhával.

Az alábbiak szerint védje az üvegfalakat a foltoktól:

Az üvegen gyakran csúnya foltok láthatók. Azonban itt van egy trükk, ami segít ezekben. Csak egy spray-palackra, egy kendőre és mosogatógépben mosható edénypolírra van szüksége.

Hogyan kell csinálni?

  • Öntsön a fényező egy részét egy üres és megtisztított spray-palackba.
  • Nedvesítse meg az üvegfalat ezzel a termékkel, és egy ruhával egyenletesen terítse el az üveg teljes felületén.
  • Miért működik ez a trükk? A fényesítő szer javítja az edények száradását a mosogatógépben, mert olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek taszítják a vízcseppeket, és nem „ragadnak” az üveghez. És ez nem csak a mosogatógépben lévő edényeknél működik, hanem a zuhanyozásnál is – nem képződnek olyan jelentős mértékben és gyorsan a vízkőfoltok.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche