Új felfedezések Beloslaváról, egy kedvenc színészről

Új fűszeres kinyilatkoztatások Beloslaváról.

Míg évekkel ezelőtt tanult a Santa Monica College-ban, reklámfotó szakon végzett, és azért nem iratkozott be a zenei szakra, mert ott csak gospel énekeseket látott, vagyis csupa fekete fiút és lányt. Így hát meghozza a helyes döntést, és kicsit elhalasztja zenei karrierjét.

Amikor vakációja alatt Szófiába érkezik, találkozik Marian Valev-vel, akit az „Undercover”-ben játszott szerepe miatt Hook néven ismernek, akivel barátok is lesznek.

„Akkor ő volt a NATFIZ playboyja, és aligha én vagyok az első szerelme” – osztotta meg Beloslava. Tanulmányai második évének végén Los Angelesbe érkezett. Néhány hónapig élnek, Marian meghallgatásokra jár, nem jár sikerrel, de nem esik kétségbe. Aztán elmegy, és barátokként válnak el. Aztán az énekesnő a fotózáson keresztül valósította meg amerikai álmát.

Szerencséje, hogy nagy mesterektől tanulhat, egyikük George Phillips, a Marlboro-hirdetéseket forgató fotós. Életének ebben az időszakában azonban Beloslava azt mondja, hogy inkább tisztán emberi, mint fotós tapasztalatokra tett szert. És bevallja, hogy ma már nem érdekli a fotózás, mert a zene meghódította szívét és elméjét – írja a „Hotarena”.

Az összes megtekintése innen

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche