Valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy melyik tárgy tekinthető a legpiszkosabbnak és baktériumokkal teli tárgynak a házban. Néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy egyáltalán nem a WC az, pedig ezt a tárgyat is mindennap használjuk. Nézd meg, hogyan tisztíthatod meg egy fillérekért házilag készített keverékkel.

Amikor arra gondolunk, hogy melyik tárgy gyűjti a legtöbb baktériumot és szennyeződést a lakásban, valószínűleg a WC-re mutatunk. Kiderült azonban, hogy van még egy tárgy, amit nem tisztítunk elég alaposan. Mindezt azért, mert nehéz bejutni minden zugába. Hogyan csináld gyorsan, hogy hatékonyan távolítsd el a szennyeződéseket és a baktériumokat?

Valószínűleg minden nap használod. Rengeteg baktérium és szennyeződés van rajta.

Kiderült, hogy az egyik legpiszkosabb tárgy az otthonunkban… a különböző készülékek, például a tévé vagy a légkondicionáló távirányítói.. Mindezt azért, mert nem mossuk őket elég hatékonyan, vagy csak nagyon ritkán tesszük meg. A por egyszerű letörlése nem elég, és az erős tisztítószerekhez való nyúlás károsíthatja és elszínezheti a távirányítók felületét. Hogyan és mivel kell tisztítani őket, hogy megszabaduljunk az összes baktériumtól, baktériumtól és szennyeződéstől, és ne károsítsuk őket? Kiderült, hogy van egy ügyes házi trükk. Használd hetente egyszer, és minden nap töröld át a távirányítókat egy nedves ruhával. Ez elégnek kell lennie ahhoz, hogy igazán tiszta fényt kapjon.

Milyen alaposan tisztítod a távirányítókat? Készíts házi keveréket

A távirányítók tisztításakor nem nyúlhatunk erős tisztítószerekhez, hogy hatékonyan eltávolítsuk a szennyeződéseket és baktériumokat, mert azok károsíthatják a felületüket. Ezért érdemes a népszerű házi módszert választani, amellyel megbízható folyadékot készíthetünk, amely fertőtleníti és tisztítja a távirányítókat. Egy kis tálban keverj össze négy evőkanál meleg vizet, egy csepp mosogatószert és egy evőkanál alkoholos ecetet, amely fertőtlenítőszerként fog működni. Keverje össze a hozzávalókat, áztasson bele egy puha ruhát, és mossa ki alaposan a távirányítókat. Egy puha fogkefével vagy folyadékkal és ecettel elkevert vízbe mártott vattapamaccsal tisztítsa meg a zugokat. Az első használat előtt kipróbálhatja a távirányító egy láthatatlan részén, hogy lássa, nem tesz-e kárt benne a keverék.

Kapcsolódó cikkek:

Ez az ital pont olyan, mint a szennyeződések eltávolítására! 30 perc alatt olyan lesz a vécéd, mintha új lenne. „Kipróbáltam, működik”

Mielőtt lesikálod a WC-t, tegyél egy dolgot a kefére. Nem marad nyoma vízkőnek