Vegye be ezt az étrendjébe, és a súlya magától csökkenni fog.

Ezt a bejegyzést már 111-szer olvasták el!

A fogyás annak az eredménye, hogy az ember több kcal-t éget el, mint amennyit bevesz. A gyakorlatban ez az ételek korlátozását vagy a fizikai aktivitás növelését jelenti. A legjobb, leggyorsabb és legegészségesebb eredmények elérése érdekében a legjobb, ha mindkettőt kombináljuk. Ne feledje azonban, hogy a fogyás során különösen fontos, hogy minden szükséges tápanyaghoz hozzájusson.

A nyár a legjobb időszak az étkezési szokások megváltoztatására, és a fogyás is könnyebb, ha sok friss gyümölcs és zöldség van a közelben. A hosszú, meleg napok arra is jók, hogy a szabadban töltsd az idődet és sportolj. Érdemes kihasználni ezeket a körülményeket.

A fogyásnak nem kell kötelezőnek lennie, bár fontos, hogy bizonyos szabályokat betartsunk. Az első és legfontosabb, hogy olyan termékeket iktasson be a diétába, amelyek elősegítik a fogyást. Szerencsére ezek nagyon ízletesek.

A fogyás garantált. Csak iktassa be ezt a terméket az étrendjébe

A mangó amiláz nevű enzimeket tartalmaz, amelyek a szénhidrátokat egyszerű cukrokká bontják, hogy segítsék az emésztést. Ráadásul magas víz- és rosttartalma miatt a mangó teltségérzetet ad, ami elősegíti a fogyást. E gyümölcs afrikai fajtáját tudósok egy csoportja alaposan tanulmányozta. A Journal of Nutritional Therapeutics című folyóiratban közzétett eredményeik azt mutatták, hogy e gyümölcs fogyasztása jelentős fogyáshoz és a derékkörfogat csökkenéséhez vezet.

Zöldek zöldbab 100 gramm zöldbab mindössze 37 kcal-t tartalmaz, és alacsony a glikémiás indexe, így ideális zöldség a csökkentő diétán lévők vagy cukorbetegek számára. Laktató, de nem zsíros, és tartalmaz A-, C- és K-vitamint, rostot, kalciumot, vasat, béta-karotint, folsavat (valamint más B-vitaminokat), nátriumot, káliumot, magnéziumot, mangánt, foszfort és cinket.

A bogyós gyümölcsök a fogyás kulcsának bizonyulhatnak. A kaliforniai Humboldt Egyetem kutatói megállapították, hogy ezek a kis bogyók turbófeltöltőként hatnak az anyagcserére. Egy kéthetes kísérlet során 11 jól megtermett férfi naponta 25 gramm bogyós gyümölcsöt fogyasztott – annyit, mint egy csésze friss gyümölcs. Az eredmények megdöbbentőek voltak! Az állványos kerékpáron végzett negyvenperces edzések során a szervezetük expressz sebességgel égette a zsírt.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche