Vegyszerek nélkül: két műtrágya paradicsomhoz, amelyek segítenek a vödörben történő betakarításban

Vegyszerek nélkül: két műtrágya paradicsomhoz, amelyek segítenek a vödörben történő betakarításban

A bőséges paradicsomtermés mindenkinek az álma, aki ezt a szeszélyes termést termeszti. Ha már tudja, milyen módszereket, figyeljen a következő két egyszerű etetésre.

A paradicsomot megtermékenyítheti saját maga által készített természetes műtrágyákkal. Elkészítésük módját a portál ismertette

Teljesen természetes takarmányozási módszerekkel nemcsak a termelékenységet növelheti, hanem javíthatja a gyümölcs minőségét és ízét. Ezek a módszerek megvédik a növényeket a betegségektől és a kártevőktől.

1. módszer

Öntsön 1 liter kefirt egy vödörbe. Adjon hozzá 3 csésze hamut. A kefirben lévő savak minden tápanyagot felszabadítanak a hamuból az oldatba. Adjunk hozzá 1/2 teáskanál jódot a majdnem kész termékhez. Ez megvédi az ültetvényeket a gombás betegségektől.

A még jobb eredmény érdekében hozzáadhat 3 evőkanál vermikomposztot. Hagyja az oldatot legalább 4 órán át főzni. Ezt követően lehet használni.

A bokor öntözéséhez hígítsunk fel 1 pohár tömény oldatot 10 liter vízben.

2. módszer

10 g élesztőt 1 liter meleg vízben kell hígítani. Adjunk hozzá 2 teáskanál mézet az oldathoz, és alaposan keverjük össze. Hagyja a kapott oldatot 1 órán át infundálni. Ezután öntsük egy vödörbe 9 liter vízzel. Adjunk hozzá 3 evőkanál kálium-humátot. Ez segít növelni a termést, és édesebbé teszi a gyümölcsöt. Hetente egyszer a gyökérnél etetjük.

Azt is elmondtuk, mit kell tennie. Van egy általános módszer, amely segít elkerülni a nehézségeket.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche