Vegyünk egy régi vázát és tálat. Ezeket a gyönyörű kerti díszeket a szomszédok irigyelni fogják

Ihletet és ötleteket keresel egy eredeti kültéri dekoráció elkészítéséhez? Van egy érdekes és egyszerű tippünk, amihez csak egy tál és egy régi váza kell. A kertje azonnal színesebb lesz. Próbáld meg elkészíteni ezeket a barkácsdíszeket, gyönyörűek, és még egy ügyetlen ember is meg tudja csinálni.

Élénkítse kertjét, még most ősszel is. Az őszi természet által kínált természetes anyagokból számos dekorációs elem készíthető. Számos növény, virág és gyümölcs közül választhat, amelyek jellemzőek erre az évszakra. Például nyúljon az őszi évelőkhöz, mint az őszirózsa, a krizantém vagy a borostyán, de népszerűek a gyümölcsök, például a csipkebogyó, a gesztenye, a bükkfák, a makk és a sütőtök is. A fel nem használt vagy felesleges tárgyakból készült termékekkel azonban felpezsdítheti zöld oázisát is. Legalább ügyesen használhatja őket a következő szükségletekre.

Ebben a YouTube videóban, Monica Bazemore csatornán láthatod, hogyan készítsünk kerti dekorációt:

Használjon régi vázát és tálat

Ha vannak otthon használaton kívüli, régebbi üvegvázák, tálak, van egy tippünk, hogyan használhatod még praktikusan, és díszítheted fel velük a kert egyes részeit. Minden bizonnyal érdekes és eredeti kiegészítés lesz, amelyet még egy kíváncsi szomszéd sem hagy ki, és utasításokat kérhet Öntől. Egyszerű és bárki meg tudja csinálni. Tehát hogyan használhatja még a régi konténereket?

Dekoráció à la üveggomba

Régi vázákból, tálakból nagyon egyszerűen készíthetünk gyönyörű dekoratív gombákat, melyeket a kertünk egyes részeibe is beépíthetünk. Nemcsak díszvirágágyásokba való, hanem sziklakerteken, gyepen vagy egy esetleges tó közelében is nagyon jól megállja a helyét. A kerti pihenőhely közelében is kellemes kiegészítők lehetnek, de teraszokon, erkélyeken is hibátlanul mutatnak. Ha színes üvegből készült tálak vannak, akkor több színben vagy a kert általános kialakításához illeszkedő színben is készíthet üveggombát.

Gyártási folyamat

Minden tartályt, amellyel dolgozni fog, megfelelően meg kell tisztítani a nem kívánt szennyeződésektől, vagy ki kell mosni. Ha kizárólag üveganyagot használ, ami ennek köszönhetően nagyon elegánsnak tűnik a kertben, készítsen elő megfelelő ragasztót is. Használhat más anyagot is, például műanyagot. Az anyag érdekesebbé tételéhez használjon színeket a díszítéshez.

Így könnyen lehet egy érdekes gomba, gombagomba, kovaföld vagy más kedvenc gombafajta a kertjében. Vigyen fel elegendő réteg ragasztót a váza aljára, azokon a helyeken, ahol később hozzáér a tálhoz. Ezután ragasszuk rá a tálat aljával felfelé. Így egyszerűen készíthet lábat szivacsot idéző ​​kalappal. Ezek után már csak a megfelelő helyre kell telepíteni, ahol hihetetlen látványt nyújt.

Érdekes világítás

Az így készült kerti díszekbe nagyon egyszerűen beszerelhet kellemes kerti világítást. Nincs más dolgod, mint a láb, azaz a váza tartalmát megtölteni klasszikus, karácsonyi dekorációként használt LED-lámpákkal. A rövid őszi-téli napokban fehér vagy színes fények világítják meg kertjét és kellemes hangulatot teremtenek.

Forrás:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche