1998-as év, Franciaország. David Beckham 23 éves volt, nem megfelelő viselkedésért piros lapot kapott, csapata pedig kiesett a tornáról, miután tizenegyesekkel kikapott Argentína ellen. Ahogy felesége a Netflix Beckhamről szóló dokumentumfilmjében emlékszik vissza, akkoriban az egész ország utálta őt. Ezt az időt rendkívül nehéznek nevezte. Felfedte a pályán történt elterelődésének okát.

Fotó: shutterstock/BAKOUNINE

„A meccs előtti este elmondtam Davidnek, hogy babát várok. Először voltam terhes. Brooklynnal. nagyon boldog volt”

– vallotta be a 49 éves tervező (a párnak négy gyermeke van – a szerkesztő megjegyzése).

Ahogy a Daily Mail idézi, arra a kérdésre, hogy hosszú évek után helyesnek tartja-e élete legfontosabb meccse előtt ilyen megindító információt közölni vele, miután végiggondolta, azt mondta, hogy nem tud. Kétségtelen azonban, hogy mit szeretne kezdeni azokkal, akik a meccs után igazi pokollá változtatták az egykori futballista életét..

Victoria Beckham keményen reagál férje kritikájára. Meg akarta ölni őket

„A nyilvános reakció miatt David klinikai depresszióba esett. Ő volt az első számú ellenség az országban. Gyűlöletkampányt szerveztek ellene. Meg tudnám ölni a felelősöket.

– mondta Victoria Beckham egy dokumentumfilm-minisorozatban, amelynek premierje október 4-én lesz a Netflixen.

Annyira súlyos volt a helyzet Angliában, hogy még a rendőrség sem javasolta az egykori labdarúgónak, hogy maradjon bárhol mások társasága nélkül, mert… történhet vele valami. És ez nagyon sokáig igaz volt. Az sem segített, hogy a játékos a vesztes meccs után azonnal elhagyta az országot.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés

Aztán az Egyesült Államokba ment, ahol Victoria a Spice Girls nevű csoportjával turnézott. Távolléte zöld lámpaként működött néhány szerkesztőség számára. Akkoriban például a Mirror újság közölt egy fotót Beckham arcáról, amelyet dartsdobásra szántak. Rágalmazó címek, mint pl. „10 bátor oroszlán és egy buta fiú”.

„Az emberek bizonyos szemszögből néznek rád, leköpnek, borzalmas dolgokat mondanak.”

– jellemezte szemléletesen a futballszurkolók akkori reakcióit a futballsztár.

Mennyi időbe telt felépülni egy ilyen traumatikus élményből, és képes voltam úgy működni és játszani, hogy ne féljek attól, hogy megtámadják? 2001-ben David Beckham gólt lőtt Ukrajna ellen, ezzel biztosította Anglia közvetlen kijutását a 2002-es világbajnokságra. A rajongók ezután úgy döntöttek, hogy megváltotta magát. És az a rekordmértékű gyűlölet, amellyel Victoria férje találkozott, soha nem ismétlődött meg.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A dokumentumfilm célja, hogy a lehető legvalószínűbb módon mutassa be David kapcsolatait a pályán és azon kívül. Megvitatja többek között a közte és Sir Alex Ferguson között az öltözőben történt híres incidenst. amikor a United edzője állítólag megrúgta az angol sztárt. A Beckham-rajongók a híres pár esküvőjéből, fogadásából és napi rutinjából is láthatnak majd klipeket. Mert bár sportnyugdíja óta eltelt tíz év, David Beckham még mindig érzelmeket gerjeszt.

Mikor lesz a premier? október 4. A sorozat mind a négy epizódja elérhető lesz.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Egy régóta tartó barátság durranással ért véget? David Beckham dühös a Sussex családra

Beckhamék 24. házassági évfordulójukat ünneplik. Victoria kiadatlan felvételeket mutat be! (Videó)