Videó: A családnak le kellett bontania a gipszkartont az árvíz után. Ezt a falakba rejtették

Cathy és Roy Aukamp mindössze két napja költözött New Jersey-i otthonukba, amikor a pincéjüket felfűtötték egy vihar után. Ahogy kihúzták a falak vízkáros részeit, valami megdöbbentő dolgot fedeztek fel. Roy leszakított egy darab gipszkartont, és végtelennek tűnő üres rumosüvegek ömlöttek rá. Roy a földre dobta az üvegeket, miközben Cathy nevetett, és megkérdezte, hogy szomjas-e. Roy a földön térdelve rázta a fejét, egyáltalán nem tűnt szórakozottnak.

Cathy közzétette a felvételt a közösségi médiában, és elmagyarázta, hogy a heves esőzés elöntötte otthonukat, amelyet nemrég vásároltak, így több víz maradt, mint amennyit a föld elbír. „Ezt a kész pince falai között találtuk, miközben eltávolítottuk a megsemmisült gipszkartont” ő írt.

A furcsa esemény több százezer ember figyelmét hívta fel a közösségi oldalakon, Cathy pedig egy fotót posztolt a lyukról, amelyen keresztül az előző tulajdonos üvegeket dobált. Sok Instagram-felhasználó viccelődött, hogy a család magától Morgan kapitánytól vásárolta a házat.

A helyzetet akkor magyarázták meg, amikor a ház előző tulajdonosa felhívta Cathyt. „A srác, aki ezt csinálta, látta a videót, miután elterjedt, és előjött, és azt mondta, több száz van még. De azt is, hogy három éve absztinens.”

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche